• Natisni

AKUMULATORSKA KOSILNICA BOSCH ROTAK 32 LI

Šifra izdelka: 2018010

Cena:
399,99 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Kompaktna kosilnica Bosch Rotak 32 LI za hitro in kakovostno košnjo trave. Akumulatorska kosilnica ima majhno težo, nudi optimalno rokovanje brez zapletanja kablov in izpušnih plinov. Kosilnico odlikuje zelo tiho delovanje, zato je izredno primerna za uporabo na mestnih vrtovih.

  • Svoboda brez kablov in majhna teža.
  • Vgrajeni nosilni ročaji za lažje prenašanje.
  • Sistem Ergoflex za bolj zdravo telesno držo.

Preprosta uporaba

Kosilnica ima le 10,2 kg zato je enostavna za manevriranje kot tudi transport. To pa poenostavi tudi vgrajen nosilni ročaj. Ročaj kosilnice je možno zložiti in s tem zagotoviti kompaktno shranjevanje. Ergoflex sistem zagotavlja preprostejše usmerjanje in bolj zdravo telesno držo.

Posebno oblikovan čip Syneon akumulatorski bateriji nudi daljšo dobo delovanja. Tako kosilnica tudi težavnejše naloge zlahka opravi. Sistem za varčevanje energije Efficient Energy Management zagotavlja za 15 % daljši čas delovanja. Akumulatorska baterija zagotavlja hitro polnjenje, v le 25 minutah ima sposobnost napolnitve do 80 %.

Čisti rezi

Natančno oblikovanje vrtov je plod edinstvenega vodila za travo, ki omogoča popolno košenje trave vse do robov. Motor poganja litij-ionska akumulatorska baterija. Rotacijsko rezilo svoje delo odlično opravi tudi z visoko ter vlažno travo. Kosilnica ima možnost 3-stopenjske nastavitve višine reza, le ta sega od 30 do 60 mm. Priložena zbiralna vreča ima prostornino 31 l in zagotavlja do 99 % zajemanje pokošene trave.

Tehnične specifikacije

TIP AKUMULATORSKE BATERIJE LITIJ-IONSKA
NAPETOST AKUM. BATERIJE 36/1,3 V/AH
ČAS POLNJENJA AKU. BATERIJ 60 MIN
ŠIRINA REZA 32 CM
VIŠINA REZA 3-6 CM
NASTAVITEV VIŠINE REZA DA
PROSTORNINA KOŠA 31 L
PRIKAZOVALNIK NAPOLNJENOSTI DA
TEŽA 10,2 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj