• Natisni
-10%

AKUMULATORSKA KOSILNICA GREENWORKS 40V 45CM DIGIPRO GD40LM45 BREZ BATERIJE IN POLNILCA

Šifra izdelka: 2767590

Cena: 299,99 €

Akcijska cena: 269,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 30,00 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 31. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Funkcija 3 v 1 - zbiranje v košaro, stranski izmet, mulčenje, 7 pozicij nastavitve višine košnje od 19 mm do 76 mm.Košnja z 2 Ah baterijo cca 325 m2, z 4 Ah baterijo cca 650 m2.

  • DIGIPRO brezkrtačni motor.
  • Konstantna moč brez pojemanja.
  • Močno kovinsko ohišje.

Več moči, večji navor, večji izkoristek, manj porabe ter daljše delovanje, brez vzdrževanja, vse to vam omogoča ta kosilnica z brezkrtačnim DIGIPRO motorjem. DIGIPRO -brezkrtačni DC motorji so v primerjavi s krtačnimi veliko učinkovitejši, imajo več navora, glede na moč so manjši in med delovanjem ne iskrijo. Zaradi manjše porabe energije omogočajo daljšo uporabo orodja z enim polnjenjem in s tem daljšo življenjsko dobo akumulatorja. Ker ni potrebno vzdrževanje motorja, (menjava obrabljenih krtačk) se stroški uporabe orodja zmanjšajo. Skupaj z ojačanim jeklenim rezilom in močnim kovinskim ohišjem je kosilnica kos vsem terenom in pogojem delovanja. Konstantna moč in navor zagotavljata brezhibno košnjo tako debelejših rasti kakor tudi visoke in vlažne trave. G-MAX - visoko zmogljive 40V Grenworksove Litij-Ion baterije opremljene z Panasonicovimi celicami poskrbijo za dolgi čas delovanje brez zmanjšanja moči do konca delovanja. Vsaka baterija ima LED indikator, ki v vsakem trenutku prikazuje stanje napolnjenosti baterije. Baterije se lahko polnijo kadarkoli brez spominskega efekta. Čas polnjenja 4Ah baterije je 120 minut, 2Ah baterije 60 minut oziroma 35 minut do 80% napolnjenosti.

Tehnične specifikacije

TIP AKUMULATORSKE BATERIJE BREZ BATERIJE
ŠIRINA REZA 45 CM
VIŠINA REZA 2-7 CM
NASTAVITEV VIŠINE REZA DA
ČAS POLNJENJA AKU. BATERIJ . MIN
VRSTA KOSILNICE AKUMULATORSKA
PROSTORNINA KOŠA 50 L
TEŽA 18,27 KG
PRIKAZOVALNIK NAPOLNJENOSTI DA
ŠIRINA REZA OD - DO NAD 40 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj