• Natisni

AKUMULATORSKI BRUSILNIK BOSCH GWS 18 V-LI SAMO STROJ

Šifra izdelka: 2479877

Cena:
278,16 € /KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €

Glavne značilnosti orodja: Brez spominskega učinka: akumulatorsko baterijo lahko polnite kadarkoli, ne glede na stanje napolnjenosti, ne da bi pri tem poškodovali celice. Sistem EMP (elektronska zaščita motorja) varuje motor pred preobremenitvijo in tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Inovativne akumulatorske baterije CoolPack skrbijo za optimalen odvod toplote in s tem podaljšajo življenjsko dobo tudi za 100 % v primerjavi z litij-ionskimi akumulatorskimi baterijami brez ohišja CoolPack. Boschev sistem ECP (elektronska zaščita celic): varuje akumulatorsko baterijo pred preobremenitvijo, pregrevanjem in prekomerno izpraznitvijo. Največja zmogljivost odstranjevanja materiala in rezanja z enim polnjenjem akumulatorske baterije v svojem razredu. Izjemno robusten in močen 4-polen visokozmogljiv motor za dolgo življenjsko dobo. Edinstvena Boscheva litij-ionska tehnologija Premium za daljšo življenjsko dobo in moč akumulatorske baterije brez primerjave. Bosch Hyper Charge: hitro polnjenje, s katerim so akumulatorske baterije že po polovici časa polnjenja napolnjene do 75%. Priročen prikazovalnik napolnjenosti baterije: ob vsakem času prikazuje količino električne energije, ki je še na voljo. Kompaktna konstrukcija in majhna teža (le 2,3 kg) za udobno delo, predvsem na ozkih mestih in nad glavo. Glava gonila je vrtljiva v korakih po 90 stopinj. Ročaj je mogoče namestiti na levo ali na desno stran. Zaščitni pokrov je zavarovan pred obračanjem, hitro in enostavno nastavljiv, nudi zanesljivo zaščito. Tehnični podatki: Plošča za grobo struženje/premer rezanja 115 mm Premer gumijastega brusilnega krožnika 115 mm Št. vrtljajev prostega teka 10.000 min-1 Napetost akumulatorja 18 V Teža vključno z akumulatorsko baterijo 2,3 kg Nastavki Obseg dobave: Dodatni ročaj Posamična različica Zaščitni pokrov Karton Solo orodje, brez baterijskega paketa in polnilca.

Tehnične specifikacije

VRSTA STROJA AKUMULATORSKI
TIP BATERIJE LI-ION
NAPETOST BATERIJE 18 V
ZMOGLJIVOST BATERIJE DO 4 AH
TEŽA 2,3 KG
PREMER PLOŠČE DO 115 MM
ŠTEVILO BATERIJ 2
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj