• Natisni

AKUMULATORSKI BRUSILNIK METABO WPB 36 LTX BL 230

Šifra izdelka: 2710437

Cena:
1.218,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
WPB 36 LTX BL 230 Q 2x6,2Ah LiHD Baterijska kotna brusilka 230 MM, 2.400 WATTOV, 18 V BATERIJSKI KOTNI BRUSILNIK WPB 36 LTX BL 23 Prvi veliki baterijski kotni brusilnik z 230 mm ploščo za rezanje do 77 mm debeline.Vse to lahko naredite z enim samim polnjenjem baterijskega paketa: Več kot 75 opečnih strešnikov, več kot 5 rezov ? pralne betonske plošče.

  • Svetovna novost !.
  • Prva baterijska kotna brusilka za plošče 230 mm.
  • Nov baterijski paket 36V 6,2 Ah LIHD tehnologije.

"WPB 36 LTX BL 230 Q 2x6,2Ah LiHD Baterijska kotna brusilka 230 MM, 2.400 WATTOV, 18 V BATERIJSKI KOTNI BRUSILNIK WPB 36 LTX BL 23. Prvi veliki baterijski kotni brusilnik z 230 mm ploščo za rezanje do 77 mm debeline BREZ KABLA. Revolucionarna LiHD tehnologija baterijskih paketov za popolno svobodo. 67% vem izhodne moči 87% daljši čas delovanja. 3-letna garancija Metabo na baterijske pakete. Tehnični podatki WPB 36 LTX BL 230; Napetost 36 V. Brusne plošče ? 230 mm. Št. vrtljajev brez obremenitve 6.600 /min. Izhodna moč 1.600 W. Teža (z baterijskim paketom) 6,1 kg. Obseg dobave za 613101660, 4007430298348: Zaščitni pokrov. Spodnja prirobnica. Dodaten ročaj Metabo VibraTech (MVT). Ključ za menjavo plošče. Vilični ključ. 2 LiHD baterijska paketa (36 V/6,2 Ah) Hitri polnilec ASC Ultra ?AIR COOLED? Plastičen kovček.

Tehnične specifikacije

VRSTA STROJA AKUMULATORSKI
TIP BATERIJE LI-ION
NAPETOST BATERIJE 36 V
ZMOGLJIVOST BATERIJE DO 6,2 AH
TEŽA 6,1 KG
PREMER PLOŠČE DO 230 MM
ŠTEVILO BATERIJ 2
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj