• Natisni

AKUMULATORSKI IZVIJAČ BOSCH GWI 12V-5 SOLO BREZ BATERIJE IN POLNILCA

Šifra izdelka: 2120940

Cena:
146,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €

  • Litij-ionska tehnologija.
  • Brez samopraznjenja.
  • Brez spominskega učinka.

Glavne značilnosti orodja: Sedemstopenjska elektronska nastavitev vrtilnega momenta + vrtalna stopnja. Boschev sistem ECP (elektronska zaščita celic): varuje akumulatorsko baterijo ped preobremenitvijo, pregrevanjem in prekomerno izpraznitvijo. Brez spominskega učinka: akumulatorsko baterijo lahko polnite kadarkoli, ne glede na stanje napolnjenosti, ne da bi pri tem poškodovali celice. Vsestransko uporaben, predvsem na ozkih in težko dostopnih mestih, po zaslugi 5-stopenjskega položaja glave: 0°/22,5°/45°/67,5°/90°. Zelo kompakten: z najkrajšo (9,5 cm) nastavljivo glavo na trgu Edinstvena Boscheva litij-ionska tehnologija Premium za daljšo življenjsko dobo in moč akumulatorske baterije brez primerjave. Motorna zavora za natančno delo pri serijskem vijačenju. Praktična kljukica za odlaganje in dostopnost Bosch Hyper Charge: hitro polnjenje, s katerim so akumulatorske baterije že po polovici časa polnjenja napolnjene do 75?% Tehnični podatki: Maks. vrtilni moment (trdo vijačenje) 13 Nm Maks. vrtilni moment (mehko vijačenje) 5 Nm Število vrtljajev pri prostem teku 0 - 585 min-1 Tip akumulatorske baterije Litij-ionske Napetost akum. baterije 10,8 V Kapaciteta akumulatorske baterije 1,3 Ah Teža vklj. z akumulatorsko baterijo 1,1 kg Čas polnjenja, cca. 30 Min Stopnje vrtilnega momenta 7+1 Dolžina 95,0 mm Višina 295,0 mm Premer vrtanja: Maks. premer vrtanja v 8 mm Največji premer vrtanja v les 10 mm Največji premer vrtanja v jeklo 8 mm Premer vijaka: Maks. premer vijačenja 5 mm Obseg dobave: 1/2 vložek L-BOXX za orodje 1 600 A00 2VD Karton Solo orodje, brez baterijskega paketa in polnilca.

Tehnične specifikacije

VRSTA STROJA AKUMULATORSKI
TIP BATERIJE LI-ION
NAPETOST BATERIJE 14,4 V
ZMOGLJIVOST BATERIJE DO 4 AH
TEŽA 1,7 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj