• Natisni

ALKIDNI TEMELJ ZA KOVINE CHEMCOLOR GRUNDKOLOR SIV 25 KG

Šifra izdelka: 2344209

Cena:
196,07 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
GRUND KOLOR hitrosušeči alkidni antikorozivni temeljni premazi so izdelani iz modificiranih sintetičnih veziv in topil, ter drugih dodatkov, ki omogočajo dober oprijem na kovinsko podlago, hitro sušenje in dobro vezavo posameznih nanosov. Zelo dobre antikorozijske lastnosti, ki jih premazu dajejo aktivni antikorozivni pigmenti zinc fosfata so jamstvo za dolgotrajno aktivno antikorozijsko zaščito kovin. Preko njih je možno uporabljati za končno obdelavo tudi dvokomponentne lake in emajle.

Način uporabe barve: Uporablja se kot temeljni premaz za naprave nadgradnji transportnih sredstev, kovinske konstrukcije, izdelavi poljedelskih strojev in drugo. Z nanosom 30-40 mikronov suhega filma se uporablja kot antikorozijski premaz pod protipožarnimi premazi. Površina mora biti suha, brez mastnih ali prašnih delcev. Temperatura površine ne sme biti nižja od 5 °C. Barvo dobro premešamo in redčimo s SHOP PRIMER RAZREDČILOM. Redčenje po potrebi, 10 - 20 % za brizganje, 5 - 10 % airless brizganje (Airless šoba: ozka = 227/233 srednja = 427/433 široka = 627/633). Čas sušenja je 15 minut (prašno suh), 1 ura (suh na oprijem). Potreben čas med nanosi je 6 ur ali 30 minut pri pospešenem sušenju (80°C). Teoretična poraba je 120 g/m2 pri nanosu debeline 60 mikronov suhega filma.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • POZOR
  • VNETLJIVA TEKOČINA IN HLAPI
  • ZDRAVJU ŠKODLJIVO V STIKU S KOŽO
  • ZDRAVJU ŠKODLJIVO PRI VDIHAVANJU
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • ŠKODLJIVO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj