• Natisni

ANTIKOROZIJSKA ZAŠČITA OLMA DEKOROZOL AQUA 1 LIT / #12 / P576 / SW

Šifra izdelka: 2593710

Cena:
14,09 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
DEKOROZOL AQUA je koncentriran inhibitor korozije za ogrevalne ali ohlajevalne vodne sisteme. DEKOROZOL AQUA ne zagotavlja zaščite proti zmrzovanju, ker ne vsebuje glikolov. Zagotavlja dolgotrajno protikorozijsko zaščito vodnih inštalacij, še posebej če so v njih kombinacije različnih kovin in materialov (npr. Al, Cu, Fe, Sn...). Priporočena koncentracija je 1,5 vol. % DEKOROZOL AQUA v vodovodni vodi trdote 0 ? 20 ?N.

  • Odlična zaščita pred rjo.
  • Primeren za vodne ogrevalne in hladilne sisteme!.

Sodobni hladilni in ogrevalni sistemi, ki za medij uporabljajo vodo, so narejeni iz različnih kovinskih in nekovinskih materialov. Čista vodovodna ali tudi destilirana voda v teh sistemih deluje kot elektrolit. Pojavlja se tako imenovana galvanska korozija, ki v principu nastaja zaradi toka ionov po elektro prevodni tekočini od manj žlahtne kovine (železo, siva litina?), na bolj žlahtno oz. tisto z višjim električnim potencialom (baker, medenina, aluminij..). Končni efekt tega procesa je razpad oz. odnašanje materiala iz manj žlahtne kovine in tvorba usedlin, to pa v naših sistemih centralnega ogrevanja povzroča vsem znane težave: -  V sistemu se pojavlja korozija -  Voda postane rdeče do temno rjave barve in ima neprijeten vonj -   V sistemu se tvorijo usedline (radiatorji..) ki zmanjšujejo učinkovitost prenosa toplote oz. ogrevanja ali ohlajanja -   Usedline mašijo filtre ovirajo pretok vode in povzročajo predčasne okvare črpalk Dekorozol AQUA je inhibitor korozije, ki že v majhnih koncentracijah izredno učinkovito prepreči zgoraj naštete težave. Že 1l na 67 litrov vode v novih sistemih zagotavlja dolgotrajno zaščito pred korozijskimi pojavi, pri polnjenju v starejše sisteme pa je potrebno biti pazljivejši, saj se inhibitor lahko glede na stanje sistema zelo hitro iztroši in ga moramo z dolivanjem osvežiti, potem pa je zaščita podobno dolgotrajna kot v novih sistemih.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj