• Natisni

Avdio in video program

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Televizorji

Zvočne postaje

Glasbeni stolpi

Prenosni radio in radio ure

Avtoradio in avtozvočniki

Slušalke

Video predvajalniki

Domači kino

Avdio pribor

Video pribor

Shranjevanje podatkov

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 366
1 2 3 4 5
Takoj ! -40%
TELEVIZOR LG 49UH610V
-21%
A+

TELEVIZOR LG 49UH610V

Cena: 699,99 €

Akcijska cena: 549,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 150,00 €

Akcija
TELEVIZOR PHILIPS 32PFH4101
-8%
A+

TELEVIZOR PHILIPS 32PFH4101

Cena: 249,99 €

Akcijska cena: 229,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 20,00 €

Akcija
TELEVIZOR PHILIPS 32PHH4201/88
-9%
A+

TELEVIZOR PHILIPS 32PHH4201/88

Cena: 219,99 €

Akcijska cena: 199,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 20,00 €

Novo
KARAOKE XPLORE XP8808

KARAOKE XPLORE XP8808

Cena:
64,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 366
1 2 3 4 5

Avdio in video program

Ste ljubitelj sodobne tehnologije in želite imeti le najnovejše in najboljše tehnološke aparate? Potem preverite našo ponudbo avdio in video programa ter izberite kar potrebujete za prijetno sprostitev v vašem domu.

Po napornem delu paše malo sprostitve ob gledanju prijetnega filma na povsem novi televiziji. Slika in kakovost zvoka sta veliko bolj kvalitetna kot na vaši stari televiziji. Dandanes so televizije sodobno oblikovane in zaradi svoje ozke konstrukcije zasedejo malo prostora. Odločite se lahko za montažo na steno, ali pa jo postavite s pomočjo priloženih nogic.

Želite prirediti zabavo na prostem in imeti ob tem še prijetno glasbo, ki pa bo imela kakovosten zvok, prenašanje zvočnika pa ne bo preveč zahtevno. Mi vam ponujamo prenosne zvočne postaje, katere večinoma delujejo preko bluetooth-a. Zaradi priročne oblike in velikosti so izredno primerni za transport. Zvok, ki ga omogočajo te zvočne postaje, je zelo kakovosten. Oblika in dizajn pa sta tudi zelo sodobna in atraktivna. Želite zvočnik vzeti s seboj na čoln, a se bojite, da se bo ta uničil zaradi možnega politja z vodo? Brez skrbi, oblikovali so tudi takšne zvočnike, ki so odporni na vodo. Poiščite vam ustreznega in uživajte v dobri glasbi.

Za domačo uporabo so primerni glasbeni stolpi. Te so zaradi svoje velikosti težje prenosljivi in so zato primerni za uporabo v domačem prostoru. Da boste tudi med vožnjo uživali ob vaši najljubši glasbi, si omislite nov avtoradio. Za še bolj kvaliteten zvok pa bodo poskrbeli avtozvočniki. S poslušanjem glasbe ne želite motiti druge ljudi okoli vas? Odločite se za nakup slušalk. Zaradi univerzalnega vtiča, jih lahko uporabljate za poslušanje glasbe preko telefona, radija ali računalnika. Če so bile včasih moderne čim manjše slušalke, ki so se skorajda skrile v uho, so dandanes postale moderne čim večje slušalke, ki so še sodobno oblikovane in živih barv.

Velikokrat zjutraj zaspite in se nikakor ne morete pravočasno zbuditi? Da si ne boste zaradi vašega trdega spanca nakopali težave v službi ali šoli, si kupite prenosno radio uro. Čeprav jo boste velikokrat sovražili, ko vas bo zbudila iz sladkega spanca, pa ji boste vseeno hvaležni, saj zaradi nje nikoli ne boste več zamujali. Izberite ustrezno glede na vaše potrebe, saj se med seboj razlikujejo po kakovosti in koliko dodatnih funkcij vsebujejo.

Čeprav sedaj večino prenosov podatkov poteka preko USB ključkov in preko njih gledamo tudi filme, pa ima večina domov v Sloveniji še vedno številne filme na DVD-jih, zato pa tudi potrebujete ustrezne video predvajalnike.

Odločite se še za domači kino in zagotovimo vam lahko, da se boste ob gledanju vašega najljubšega filma počutili, kot bi ga gledali v kinu. Kakovost zvoka je na visokem nivoju izbirate pa lahko med sestavom iz različnega števila zvočnikov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1300 € 0 € do 1300 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BLAUPUNKT (20)
 2. COBRA (1)
 3. GARMIN (1)
 4. GRUNDIG (21)
 5. ISKRA (6)
 6. JBL (20)
 7. LG (9)
 8. LUTMAN (2)
 9. MELICONI (8)
 10. MINWA (3)
 11. MKC (8)
 12. MPMAN (1)
 13. MUSE (8)
 14. OPTICUM (1)
 15. OREGON (2)
 16. PHILIPS (57)
 17. PIONEER (11)
 18. PRINCETON (1)
 19. PRO SAF (1)
 20. QTIX (2)
 21. REDLINE (52)
 22. SAMSUNG (7)
 23. SBS (7)
 24. SONY (39)
 25. TELEFUNKEN (7)
 26. TOSHIBA (6)
 27. TREVI (2)
 28. VERBATIM (10)
 29. VOGELS (4)
 30. XPLORE (48)
 31. XX. Y (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.