• Natisni

Avdio in video program

Izkoristite ugodnosti ob spletnem nakupu izdelkov

Brezplačna dostava

Brezplačno vračilo izdelkov

Popolna zaščita

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj

Cesta Staneta Žagarja 67

4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91

E-naslov: nakup@merkur.si

Zapri

Popolna zaščita

Merkurjeva POPOLNA ZAŠČITA je storitev, s katero lahko izdelkom zagotovite podaljšano jamstvo in zavarovanje za naključno škodo.

Na voljo so naslednje možnosti:

 • Podaljšano jamstvo in zavarovanje za naključno škodo za izdelke bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov in akustike

 • Zavarovanje za naključno škodo za izdelke bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov in akustike

 • Podaljšano jamstvo za orodje in vrtne stroje

Popolno zaščito je mogoče kupiti le istočasno z nakupom izdelka, za katerega želite kupiti zaščito. Kasnejši nakup ni mogoč.

POPOLNA ZAŠČITA je storitev, ki jo zagotavlja zavarovalnica Allianz. V času veljavnosti storitve bo zavarovalnica v skladu s splošnimi pogoji krila strošek nadomestitve vrednosti zaščitenega izdelka oziroma njegovega popravila.

Ob nakupu izdelkov v trgovskih centrih Merkur lahko izberete POPOLNO ZAŠČITO za naslednje skupine blaga:

 • Pralni stroji
 • Štedilniki
 • Hladilniki
 • Zamrzovalne skrinje
 • Kuhalne plošče
 • Vgradne pečice
 • Sesalniki
 • Likalniki
 • Mešalniki
 • Brivniki
 • Depilatorji
 • Televizorji
 • Hišni kino
 • Glasbeni stolp
 • Računalniki in oprema
 • Tablični računalniki
 • Fotoaparati
 • Navigacija
 • Električno ročno orodje
 • Pnevmatsko ročno orodje
 • Kompresorji
 • Visokotlačni čistilniki
 • Kosilnice
 • Parkovni traktorji
 • Snežne freze
 • Vrtne črpalke
 • Motokultivatorji

Če vašega izdelka ni na seznamu, se za možnost nakupa storitve POPOLNA ZAŠČITA obrnite na prodajalce v Merkurjevih trgovskih centrih.

Več informacij o popolni zaščiti si lahko preberete na www.merkur.si/vsebine/storitve/storitve_ki_vam_olajsajo_delo/popolna_zascita

Zapri

Televizorji

Zvočne postaje

Glasbeni stolpi

Prenosni radio in radio ure

Avtoradio in avtozvočniki

Slušalke

Video predvajalniki

Domači kino

Avdio pribor

Video pribor

Shranjevanje podatkov

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 351
1 2 3 4 5
Takoj ! -40%
TELEVIZOR PHILIPS 43PFS4001
A

TELEVIZOR PHILIPS 43PFS4001

Cena: 379,99 €

PiP cena: 319,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Prihranek: 60,00 €

Akcija
TELEVIZOR LG 43LH510V
-2%
A++

TELEVIZOR LG 43LH510V

Cena: 339,99 €

Akcijska cena: 329,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 10,00 €

TELEVIZOR PHILIPS 32PFH4101
A+
Akcija
TELEVIZOR PHILIPS 49PFS5301/12
-5%
A+

TELEVIZOR PHILIPS 49PFS5301/12

Cena: 529,99 €

Akcijska cena: 499,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 30,00 €

Akcija
TELEVIZOR PHILIPS 32PHH4201/88
-4%
A+

TELEVIZOR PHILIPS 32PHH4201/88

Cena: 219,99 €

Akcijska cena: 209,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 10,00 €

Akcija
TELEVIZOR SAMSUNG UE43KU6072 UHD SAMSUNG
-4%
A

TELEVIZOR SAMSUNG UE43KU6072 UHD SAMSUNG

Cena: 499,99 €

Akcijska cena: 479,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 20,00 €

Akcija
TELEVIZOR LG 49UH610V
-21%
A+

TELEVIZOR LG 49UH610V

Cena: 699,99 €

Akcijska cena: 549,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 150,00 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 351
1 2 3 4 5

Avdio in video program

Ste ljubitelj sodobne tehnologije in želite imeti le najnovejše in najboljše tehnološke aparate? Potem preverite našo ponudbo avdio in video programa ter izberite kar potrebujete za prijetno sprostitev v vašem domu.

Po napornem delu paše malo sprostitve ob gledanju prijetnega filma na povsem novi televiziji. Slika in kakovost zvoka sta veliko bolj kvalitetna kot na vaši stari televiziji. Dandanes so televizije sodobno oblikovane in zaradi svoje ozke konstrukcije zasedejo malo prostora. Odločite se lahko za montažo na steno, ali pa jo postavite s pomočjo priloženih nogic.

Želite prirediti zabavo na prostem in imeti ob tem še prijetno glasbo, ki pa bo imela kakovosten zvok, prenašanje zvočnika pa ne bo preveč zahtevno. Mi vam ponujamo prenosne zvočne postaje, katere večinoma delujejo preko bluetooth-a. Zaradi priročne oblike in velikosti so izredno primerni za transport. Zvok, ki ga omogočajo te zvočne postaje, je zelo kakovosten. Oblika in dizajn pa sta tudi zelo sodobna in atraktivna. Želite zvočnik vzeti s seboj na čoln, a se bojite, da se bo ta uničil zaradi možnega politja z vodo? Brez skrbi, oblikovali so tudi takšne zvočnike, ki so odporni na vodo. Poiščite vam ustreznega in uživajte v dobri glasbi.

Za domačo uporabo so primerni glasbeni stolpi. Te so zaradi svoje velikosti težje prenosljivi in so zato primerni za uporabo v domačem prostoru. Da boste tudi med vožnjo uživali ob vaši najljubši glasbi, si omislite nov avtoradio. Za še bolj kvaliteten zvok pa bodo poskrbeli avtozvočniki. S poslušanjem glasbe ne želite motiti druge ljudi okoli vas? Odločite se za nakup slušalk. Zaradi univerzalnega vtiča, jih lahko uporabljate za poslušanje glasbe preko telefona, radija ali računalnika. Če so bile včasih moderne čim manjše slušalke, ki so se skorajda skrile v uho, so dandanes postale moderne čim večje slušalke, ki so še sodobno oblikovane in živih barv.

Velikokrat zjutraj zaspite in se nikakor ne morete pravočasno zbuditi? Da si ne boste zaradi vašega trdega spanca nakopali težave v službi ali šoli, si kupite prenosno radio uro. Čeprav jo boste velikokrat sovražili, ko vas bo zbudila iz sladkega spanca, pa ji boste vseeno hvaležni, saj zaradi nje nikoli ne boste več zamujali. Izberite ustrezno glede na vaše potrebe, saj se med seboj razlikujejo po kakovosti in koliko dodatnih funkcij vsebujejo.

Čeprav sedaj večino prenosov podatkov poteka preko USB ključkov in preko njih gledamo tudi filme, pa ima večina domov v Sloveniji še vedno številne filme na DVD-jih, zato pa tudi potrebujete ustrezne video predvajalnike.

Odločite se še za domači kino in zagotovimo vam lahko, da se boste ob gledanju vašega najljubšega filma počutili, kot bi ga gledali v kinu. Kakovost zvoka je na visokem nivoju izbirate pa lahko med sestavom iz različnega števila zvočnikov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.