• Natisni

Pomivalni stroji

BREZPLAČNA DOSTAVA

BREZPLAČEN ODVOZ BELE TEHNIKE

BREZPLAČNO VRAČILO IZDELKOV

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Odvoz starega aparata bele tehnike

Odslužen izdelek, izklopljen iz elektrike in drugih napeljav, pripravljen pred objektom za odvoz, brezplačno odpeljemo. Število aparatov, ki vam jih odpeljemo, je lahko največ enako številu dostavljenih aparatov. O odvozu rabljene bele tehnike se je potrebno dogovoriti s prodajalcem že ob nakupu novega aparata.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. 

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena. 

 

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj
Cesta Staneta Žagarja 67
4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91
E-naslov: nakup@merkur.si 

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 94
1 2 3 4 5
Akcija
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 46MX00E
-3%
A++

VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 46MX00E

Cena: 599,00 €

Akcijska cena: 579,00 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 20,00 €

Akcija
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46IS00E VIDNA ARMATURA
-3%
A++

VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46IS00E VIDNA ARMATURA

Cena: 579,00 €

Akcijska cena: 559,00 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 20,00 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 94
1 2 3 4 5

Pomivalni stroji

Ne izgubljajte časa s pomivanje posode! Zamudnemu pomivanju posode na roke naredite konec in izberite pomivalni stroj po vaši meri. Najprej se odločite, ali potrebujete prostostoječi ali vgradni pomivalni stroj.

Vgradni stroji so namenjeni vgradnji pod pult, pri nakupu pa niso opremljeni z delovno ploščo. Na vrata stroja se lahko namestijo vrata, ki se ujemajo s kuhinjskim pohištvom. Prostostoječi pomivalni stroji stojijo samostojno med kuhinjskimi elementi ali pa ga namestimo pod kuhinjski pult.

Kupci se večinoma odločijo za pomivalni stroj z energijskim razredom učinkovitosti A+++, saj porabijo malo energije in s tem lahko veliko privarčujete.

Med pestro Merkurjevo izbiro se odločite za pravega glede na razred energijske učinkovitosti, blagovno znamko, širino in vrsto pomivalnega stroja (prostostoječi ali vgradni). Odločite se, ali vaš »pomivalec« potrebujete tudi zamik vklopa in inverter motor.

Preglejte še ostalo ponudbo bele tehnike in opremite kuhinjo z novimi aparati.

Da boste optimalno uporabljali vaše kuhinjske pripomočke in aparate, preverite Merkurjeve nasvete in podaljšajte življenjsko dobo vašim aparatom!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1200 € 0 € do 1200 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BEKO (15)
 2. BOSCH (33)
 3. CANDY (17)
 4. GORENJE (25)
 5. HOOVER (3)
 6. SIEMENS (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

ENERGIJSKI RAZRED

 1. A (3)
 2. A+ (33)
 3. A++ (44)
 4. A+++ (14)

ŠIRINA

 1. 44,8 CM (16)
 2. 45 CM (8)
 3. 55 CM (4)
 4. 55,1 CM (1)
 5. 59 CM (1)
 6. 59,6 CM (6)
 7. 59,8 CM (27)
 8. 598 CM (4)
 9. 60 CM (26)
 10. 62 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

VRSTA POMIVALNEGA STROJA

 1. POSEBNE MERE (1)
 2. PROSTOSTOJEČI (41)
 3. VGRADNI (52)

ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODE

 1. AQUA STOP (38)
 2. AQUA STOP Z GARANCIJO (32)
 3. DA (13)
 4. NE (10)
 5. WATERSAFE (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

ZAMIK VKLOPA

 1. DA (82)
 2. NE (12)

INVERTER MOTOR

 1. DA (51)
 2. NE (39)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.