• Natisni

Pralno sušilni stroji

BREZPLAČNA DOSTAVA

BREZPLAČEN ODVOZ BELE TEHNIKE

BREZPLAČNO VRAČILO IZDELKOV

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Odvoz starega aparata bele tehnike

Odslužen izdelek, izklopljen iz elektrike in drugih napeljav, pripravljen pred objektom za odvoz, brezplačno odpeljemo. Število aparatov, ki vam jih odpeljemo, je lahko največ enako številu dostavljenih aparatov. O odvozu rabljene bele tehnike se je potrebno dogovoriti s prodajalcem že ob nakupu novega aparata.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. 

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena. 

 

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj
Cesta Staneta Žagarja 67
4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91
E-naslov: nakup@merkur.si 

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 11
1 2
Akcija
PRALNO-SUŠILNI STROJ CANDY CSW 485 D-S
-4%
A

PRALNO-SUŠILNI STROJ CANDY CSW 485 D-S

Cena: 499,90 €

Akcijska cena: 479,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 20,00 €

Akcija
PRALNO-SUŠILNI STROJ GORENJE WD 73121
-14%
B

PRALNO-SUŠILNI STROJ GORENJE WD 73121

Cena: 699,90 €

Akcijska cena: 599,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 100,00 €

Outlet
PRALNO-SUŠILNI STROJ CANDY GVW 585TWC
A

PRALNO-SUŠILNI STROJ CANDY GVW 585TWC

Cena: 679,90 €

Akcijska cena: 543,92 € /KOS

 

Popust: 135,98 €

Podrobnosti
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 11
1 2

Pralno sušilni stroji

Če nimate veliko prostora, pa bi radi hitro oprali in posušili oblačila, je za vas najboljša izbira pralno sušilni stroj. Gre za pralni stroj, ki ima dodatni sušilni del.

Pred nakupom je potrebno vedeti, da je sušilni del namenjen občasnemu sušenju, hkrati pa tovrstni modeli niso najbolj prijazni do perila. Za sušenje perila pralno-sušilni stroj potrebuje svežo vodo, zato več vode porabi za sušenje kot pranje.

V Merkurjevi ponudbi izberite za vas ustreznega glede na blagovno znamko, zmogljivo st pranja in sušenja, hitrost ožemanja in druge lastnosti, kot so aquastop tehnologija, zamik vklopa in inverter motor. S kombinacijo dveh strojev v enem boste poleg prostora prihranili tudi na času in dodatnem delu.

Večina kupcev se odloči za A energijski razred učinkovitosti, saj so cenovno zelo ugodni, glede na to, da porabijo malo energije in s tem lahko veliko privarčujete. Je pralno-sušili stroj vse kar potrebujete? Preverite še ostalo ponudbo bele tehnike.

Da boste optimalno uporabljali vaše aparate, preverite Merkurjeve nasvete in podaljšajte življenjsko dobo vašim aparatom!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1269 € 0 € do 1269 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BEKO (2)
 2. BOSCH (1)
 3. CANDY (3)
 4. GORENJE (2)
 5. HOOVER (2)
 6. SIEMENS (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

ENERGIJSKI RAZRED

 1. A (9)
 2. B (2)

ZMOGLJIVOST PRANJA

 1. 6 KG (1)
 2. 7 KG (3)
 3. 8 KG (4)
 4. 9 KG (3)

ZMOGLJIVOST SUŠENJA

 1. 4 KG (2)
 2. 5 KG (6)
 3. 6 KG (3)

ZAMIK VKLOPA

 1. DA (11)

INVERTER MOTOR

 1. DA (5)
 2. NE (5)

GLOBINA DO 50 CM

 1. DA (1)
 2. NE (10)

PRIMEREN ZA ALERGIKE

 1. DA (2)
 2. NE (9)

AQUASTOP TEHNOLOGIJA

 1. DA (1)
 2. NE (10)

HITROST OŽEMANJA DO

 1. 1200 O/MIN (1)
 2. 1400 O/MIN (5)
 3. 1500 O/MIN (5)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.