• Natisni

Brivniki in depilatorji

Moški brivniki

Damski brivniki

Depilatorji

Oblikovalniki brade

Strižniki dlačic

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 95
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 95
1 2 3 4 5

Brivniki in depilatorji

Želite poskrbeti za svoj izgled? Vaš stari brivnik ne deluje več učinkovito, vi pa radi izgledate urejeno? Odločite se za nov brivski aparat in poskrbite za svoj izgled. Brivnik je eden izmed osnovnih aparatov za osebno nego, ki ga najdemo v moški kopalnici.

Glede na vaše potrebe izberite ustreznega, saj se med seboj razlikujejo po kompleksnosti in koliko različnih funkcij omogočajo. Lahko se odločite za baterijskega ali vrvičnega. Velika prednost brivnika pa je vodotesnost.

Če pa želite samo oblikovati brado, potem brivnik ne bo prišel prav. Zato boste potrebovali ustrezno oblikovane aparate za oblikovanje brade. Te so oblikovani tako, da najlažje uredite svojo brado in ne odstrižete preveč dlačic. Z njim bo to opravilo več kot enostavno, končni rezultat pa bo zavidanja vreden.

Vas motijo dlačice v nosu ali ušesih? Tudi to sedaj lahko enostavno uredite! Mi vam priporočamo uporabo strižnika dlačic. Tudi te pripomočki so oblikovani tako, da boste dlačice najenostavnejše postrigli, brez bolečin in nerodnih kretenj. Nekateri vsebujejo številne dodatke in nastavke za oblikovanje dlačic, na primer za oblikovanje obrvi. Razmislite katerega od naštetih aparatov potrebujete, uredite svoj izgled in navdušite z njim.

Poleti vsak želi pokazati lepo zagorele noge, na dopustu pa uživati v kratkih poletnih oblačilih in kopalkah. Da boste to brez skrbi lahko počele, vam ponujamo številne damske brivnike in depilatorje. Z njimi bo odstranjevanje dlačic več kot enostavno in neboleče opravilo. Pomislite na vaše potrebe in želje, kako pogosto boste brivnik uporabljali in kako kakovostnega želite imeti. Glede na predhodne odgovore izberite ustreznega za vas. Poskrbite za svoje telo in osupnite z novim izgledom!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.