• Natisni

Likanje in šivanje

Izkoristite ugodnosti ob spletnem nakupu izdelkov

Brezplačna dostava

Brezplačno vračilo izdelkov

Popolna zaščita

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj

Cesta Staneta Žagarja 67

4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91

E-naslov: nakup@merkur.si

Zapri

Popolna zaščita

Merkurjeva POPOLNA ZAŠČITA je storitev, s katero lahko izdelkom zagotovite podaljšano jamstvo in zavarovanje za naključno škodo.

Na voljo so naslednje možnosti:

 • Podaljšano jamstvo in zavarovanje za naključno škodo za izdelke bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov in akustike

 • Zavarovanje za naključno škodo za izdelke bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov in akustike

 • Podaljšano jamstvo za orodje in vrtne stroje

Popolno zaščito je mogoče kupiti le istočasno z nakupom izdelka, za katerega želite kupiti zaščito. Kasnejši nakup ni mogoč.

POPOLNA ZAŠČITA je storitev, ki jo zagotavlja zavarovalnica Allianz. V času veljavnosti storitve bo zavarovalnica v skladu s splošnimi pogoji krila strošek nadomestitve vrednosti zaščitenega izdelka oziroma njegovega popravila.

Ob nakupu izdelkov v trgovskih centrih Merkur lahko izberete POPOLNO ZAŠČITO za naslednje skupine blaga:

 • Pralni stroji
 • Štedilniki
 • Hladilniki
 • Zamrzovalne skrinje
 • Kuhalne plošče
 • Vgradne pečice
 • Sesalniki
 • Likalniki
 • Mešalniki
 • Brivniki
 • Depilatorji
 • Televizorji
 • Hišni kino
 • Glasbeni stolp
 • Računalniki in oprema
 • Tablični računalniki
 • Fotoaparati
 • Navigacija
 • Električno ročno orodje
 • Pnevmatsko ročno orodje
 • Kompresorji
 • Visokotlačni čistilniki
 • Kosilnice
 • Parkovni traktorji
 • Snežne freze
 • Vrtne črpalke
 • Motokultivatorji

Če vašega izdelka ni na seznamu, se za možnost nakupa storitve POPOLNA ZAŠČITA obrnite na prodajalce v Merkurjevih trgovskih centrih.

Več informacij o popolni zaščiti si lahko preberete na www.merkur.si/vsebine/storitve/storitve_ki_vam_olajsajo_delo/popolna_zascita

Zapri

Navadni likalniki

Parni likalniki

Likalniki s kotličkom

Likalni sistemi

Šivalni stroji

Dodatki za šivalne stroje

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 94
1 2 3 4 5
Akcija
LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 9060 EO PRO EXPRESS CARE
-26%

LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 9060 EO PRO EXPRESS CARE

Cena: 299,90 €

Akcijska cena: 219,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 80,00 €

Akcija
ŠIVALNI STROJ TOYOTA JEANS 17 C
-25%

ŠIVALNI STROJ TOYOTA JEANS 17 C

Cena: 199,90 €

Akcijska cena: 149,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 50,00 €

Akcija
PARNI LIKALNIK TEFAL FV 5640 EO
-17%

PARNI LIKALNIK TEFAL FV 5640 EO

Cena: 75,90 €

Akcijska cena: 62,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 13,00 €

Akcija
LIKALNIK S KOTLIČKOM PHILIPS GC 8735
-14%

LIKALNIK S KOTLIČKOM PHILIPS GC 8735

Cena: 252,99 €

Akcijska cena: 215,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 37,00 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 94
1 2 3 4 5

Likanje in šivanje

Likanje je eno izmed gospodinjskih opravil, katerega večina gospodinj ne mara, a vseeno je nujno, če ne želimo nositi zmečkanih oblačil in želimo biti urejeni. Po navadi nam zaradi hitrega tempa življenja primanjkuje časa, likanje pa je zelo zamudno opravilo.

Ker vam želimo vsaj malo olajšati to gospodinjsko opravilo, vam ponujamo kakovostno opremo. Odločite se za nov likalnik, saj bo delo s kakovostnimi pripomočki potekalo hitreje in bolj učinkovito. Sodobni likalniki so zmogljivejši imajo številne različne funkcije, ki so primerne za različne materiale. Tako lahko likate brez skrbi, da bi vašo najljubše oblačilo poškodovali med likanjem.

Sodobni likalniki imajo tudi poseben, dovršen in moderen dizajn. Lahko izberete zelo klasičnega po obliki in barvi ali pa se odločite za likalnik v živih barvah. V široki ponudbi likalnikov izberite ustreznega za vaše potrebe. Lahko izbirate med mokrimi in suhimi likalniki. Večinoma se dandanes uporabljajo parni likalniki, saj naj bi veljalo da je likanje enostavnejše in učinkovitejše z njimi.

Vendar vse ni samo v likalniku. Pomembna je tudi likalna deska. Nekatere so zelo klasične in imajo le osnovne funkcije, spet druge so bolj kompleksne in vsebujejo številne dodatne funkcije, ki vam olajšajo likanje. Če likalna deska omogoča pihanje toplega zraka ali prisesanje na desko, bo likanje potekalo hitrejše.

Vas moti, da so vaša oblačila na potovanju zmečkana? Ste razmišljali o potovalnem likalniku? Preglejte naše nasvete in spoznajte kako lahko na potovanju poskrbite za lepa in zlikana oblačila.

Če radi ustvarjate sami, ste kreativni in bi si radi sami izdelali lastna oblačila ali dekorativne blazine za v vaš dom, potem se odločite za nakup šivalnega stroja. Odločite se lahko za bolj kvalitetne stroje, ki imajo tudi več različnih šivalnih funkcij, ali pa izberete šivalni stroj le z osnovnimi nastavitvami. Da bodo vaši izdelki kakovostno izdelani pa se odločite še za šivalni stroj za opletanje. Z njim uspešno zaključite rob blaga ali pa sešijete raztegljive pletene tekstilije.

Da bo delo potekalo nemoteno in boste vedno imeli vse pri roki, se opremite še z vsemi šivalnimi pripomočki. Velikokrat se zgodi, da se med šivanjem debelejših plasti lahko zlomi igla. Če jo boste imeli pri roki, jo boste lahko hitro zamenjali in z delom nadaljevali. Obvezen pripomoček so tudi bucike in plastično vretence oz. »špulček«. 

Če veliko likate in šivate, ne spreglejte nasvetov Merkurjevih strokovnjakov, ki vam bodo olajšali marsikatero gospodinjsko opravilo

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.