• Natisni

Likanje in šivanje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Navadni likalniki

Parni likalniki

Likalniki s kotličkom

Likalni sistemi

Šivalni stroji

Dodatki za šivalne stroje

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 104
1 2 3 4 5
Akcija
LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 9060 EO PRO EXPRESS CARE
-26%

LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 9060 EO PRO EXPRESS CARE

Cena: 299,90 €

Akcijska cena: 219,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 80,00 €

Akcija
LIKALNIK S KOTLIČKOM PHILIPS MGA GC 9642/60
-23%

LIKALNIK S KOTLIČKOM PHILIPS MGA GC 9642/60

Cena: 352,99 €

Akcijska cena: 269,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 83,00 €

Akcija
PARNI LIKALNIK PHILIPS GC 4527/00 GC 4522/00
-18%

PARNI LIKALNIK PHILIPS GC 4527/00 GC 4522/00

Cena: 79,99 €

Akcijska cena: 64,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 15,00 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 104
1 2 3 4 5

Likanje in šivanje

Likanje je eno izmed gospodinjskih opravil, katerega večina gospodinj ne mara, a vseeno je nujno, če ne želimo nositi zmečkanih oblačil in želimo biti urejeni. Po navadi nam zaradi hitrega tempa življenja primanjkuje časa, likanje pa je zelo zamudno opravilo.

Ker vam želimo vsaj malo olajšati to gospodinjsko opravilo, vam ponujamo kakovostno opremo. Odločite se za nov likalnik, saj bo delo s kakovostnimi pripomočki potekalo hitreje in bolj učinkovito. Sodobni likalniki so zmogljivejši imajo številne različne funkcije, ki so primerne za različne materiale. Tako lahko likate brez skrbi, da bi vašo najljubše oblačilo poškodovali med likanjem.

Sodobni likalniki imajo tudi poseben, dovršen in moderen dizajn. Lahko izberete zelo klasičnega po obliki in barvi ali pa se odločite za likalnik v živih barvah. V široki ponudbi likalnikov izberite ustreznega za vaše potrebe. Lahko izbirate med mokrimi in suhimi likalniki. Večinoma se dandanes uporabljajo parni likalniki, saj naj bi veljalo da je likanje enostavnejše in učinkovitejše z njimi.

Vendar vse ni samo v likalniku. Pomembna je tudi likalna deska. Nekatere so zelo klasične in imajo le osnovne funkcije, spet druge so bolj kompleksne in vsebujejo številne dodatne funkcije, ki vam olajšajo likanje. Če likalna deska omogoča pihanje toplega zraka ali prisesanje na desko, bo likanje potekalo hitrejše.

Vas moti, da so vaša oblačila na potovanju zmečkana? Ste razmišljali o potovalnem likalniku? Preglejte naše nasvete in spoznajte kako lahko na potovanju poskrbite za lepa in zlikana oblačila.

Če radi ustvarjate sami, ste kreativni in bi si radi sami izdelali lastna oblačila ali dekorativne blazine za v vaš dom, potem se odločite za nakup šivalnega stroja. Odločite se lahko za bolj kvalitetne stroje, ki imajo tudi več različnih šivalnih funkcij, ali pa izberete šivalni stroj le z osnovnimi nastavitvami. Da bodo vaši izdelki kakovostno izdelani pa se odločite še za šivalni stroj za opletanje. Z njim uspešno zaključite rob blaga ali pa sešijete raztegljive pletene tekstilije.

Da bo delo potekalo nemoteno in boste vedno imeli vse pri roki, se opremite še z vsemi šivalnimi pripomočki. Velikokrat se zgodi, da se med šivanjem debelejših plasti lahko zlomi igla. Če jo boste imeli pri roki, jo boste lahko hitro zamenjali in z delom nadaljevali. Obvezen pripomoček so tudi bucike in plastično vretence oz. »špulček«. 

Če veliko likate in šivate, ne spreglejte nasvetov Merkurjevih strokovnjakov, ki vam bodo olajšali marsikatero gospodinjsko opravilo

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.