• Natisni

Likanje in šivanje

Navadni likalniki

Parni likalniki

Likalniki s kotličkom

Likalni sistemi

Šivalni stroji

Dodatki za šivalne stroje

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 95
1 2 3 4 5
LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 7781E0 PAR. POSTAJA TEFAL
-9%

LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 7781E0 PAR. POSTAJA TEFAL

Cena: 219,90 €

Akcijska cena: 199,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 20,00 €

PARNI LIKALNIK TEFAL FV 9740 EO
-17%

PARNI LIKALNIK TEFAL FV 9740 EO

Cena: 96,90 €

Akcijska cena: 79,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 17,00 €

Akcija
ŠIVALNI STROJ TOYOTA SUPER JEANS 15
-18%

ŠIVALNI STROJ TOYOTA SUPER JEANS 15

Cena: 219,90 €

Akcijska cena: 179,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 40,00 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 95
1 2 3 4 5

Likanje in šivanje

Likanje je eno izmed gospodinjskih opravil, katerega večina gospodinj ne mara, a vseeno je nujno, če ne želimo nositi zmečkanih oblačil in želimo biti urejeni. Po navadi nam zaradi hitrega tempa življenja primanjkuje časa, likanje pa je zelo zamudno opravilo.

Ker vam želimo vsaj malo olajšati to gospodinjsko opravilo, vam ponujamo kakovostno opremo. Odločite se za nov likalnik, saj bo delo s kakovostnimi pripomočki potekalo hitreje in bolj učinkovito. Sodobni likalniki so zmogljivejši imajo številne različne funkcije, ki so primerne za različne materiale. Tako lahko likate brez skrbi, da bi vašo najljubše oblačilo poškodovali med likanjem.

Sodobni likalniki imajo tudi poseben, dovršen in moderen dizajn. Lahko izberete zelo klasičnega po obliki in barvi ali pa se odločite za likalnik v živih barvah. V široki ponudbi likalnikov izberite ustreznega za vaše potrebe. Lahko izbirate med mokrimi in suhimi likalniki. Večinoma se dandanes uporabljajo parni likalniki, saj naj bi veljalo da je likanje enostavnejše in učinkovitejše z njimi.

Vendar vse ni samo v likalniku. Pomembna je tudi likalna deska. Nekatere so zelo klasične in imajo le osnovne funkcije, spet druge so bolj kompleksne in vsebujejo številne dodatne funkcije, ki vam olajšajo likanje. Če likalna deska omogoča pihanje toplega zraka ali prisesanje na desko, bo likanje potekalo hitrejše.

Vas moti, da so vaša oblačila na potovanju zmečkana? Ste razmišljali o potovalnem likalniku? Preglejte naše nasvete in spoznajte kako lahko na potovanju poskrbite za lepa in zlikana oblačila.

Če radi ustvarjate sami, ste kreativni in bi si radi sami izdelali lastna oblačila ali dekorativne blazine za v vaš dom, potem se odločite za nakup šivalnega stroja. Odločite se lahko za bolj kvalitetne stroje, ki imajo tudi več različnih šivalnih funkcij, ali pa izberete šivalni stroj le z osnovnimi nastavitvami. Da bodo vaši izdelki kakovostno izdelani pa se odločite še za šivalni stroj za opletanje. Z njim uspešno zaključite rob blaga ali pa sešijete raztegljive pletene tekstilije.

Da bo delo potekalo nemoteno in boste vedno imeli vse pri roki, se opremite še z vsemi šivalnimi pripomočki. Velikokrat se zgodi, da se med šivanjem debelejših plasti lahko zlomi igla. Če jo boste imeli pri roki, jo boste lahko hitro zamenjali in z delom nadaljevali. Obvezen pripomoček so tudi bucike in plastično vretence oz. »špulček«. 

Če veliko likate in šivate, ne spreglejte nasvetov Merkurjevih strokovnjakov, ki vam bodo olajšali marsikatero gospodinjsko opravilo

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.