• Natisni

Likalniki s kotličkom

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 20
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 20
1 2 3

Likalniki s kotličkom

Likalnik s kotličkom je visoko kakovostni likalnik na paro. Likanje z njim je zelo enostavno, oblačila pa se dobro zlikajo. Priporočamo ga predvsem tistim, ki želijo oblačila hitro zlikati, njihov izgled pa bo dovršen. Sodobni likalniki so že lepo oblikovani in s številnimi funkcijami, ki vam olajšajo likanje. Tako si lahko nastavite ustrezen program glede na oblačilo, ki ga likate in njegovo sestavo. Pazite, ni vsaka temperatura ustrezna za vsak material! Destilirano vodo se dozira v kotliček, kjer se voda segreva. Danes se voda v kotličkih segreje že zelo hitro in ni več zamudnega čakanja na paro. Da bodo tudi ostala hišna opravila potekala hitreje kot bi si mislili, preglejte Merkurjevo ponudbo in se odločite za nove aparate!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 320 € 0 € do 320 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BOSCH (3)
  2. GORENJE (1)
  3. PHILIPS (7)
  4. PHILIPS MGA (1)
  5. TEFAL (8)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.