• Natisni

Nega las

Sušilniki las

Oblikovalniki pričesk

Strižniki las

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 96
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 96
1 2 3 4 5

Nega las

Zdravi in lepi lasje so ključni pri dobrem videzu, zato zanje primerno poskrbite. Poleg izdelkov za umivanje las uporabite tudi aparate za nego las – sušilnike, strižnike las in oblikovalnike pričesk. Enostavno oblikovanje pričeske lahko dosežete tudi s kodralnikom, ravnalnikom ali krtačo, za urejen videz pa boste lahko poskrbeli sami brez obiska frizerja.

Lasem škodi pretirano topla voda, izpostavljanje soncu in namakanje v morski vodi. Prav tako ni najbolj priporočljiva uporaba sušilnikov, saj moramo izbrati dovolj kakovostne in sušiti le ob korenu glave, konice pa izpustiti zaradi možnosti razcepitve.

Da las ne boste poškodovali, jih pred umivanjem dobro razčešite in jih umivajte z mlačno vodo. Nanje nanesite majhno količino šampona, ki ga po enakomernem nanosu na lase temeljito splaknite. Mokre lase nežno obrišite in ovijte v brisačo, čez nekaj časa pa razpustite in pustite, da se posušijo na zraku ali pa uporabite sušilnike las. Z njimi si lahko oblikujete pričesko po želji, sodobni modeli pa vam omogočajo nastavitve temperature in pihanja zraka. Poleg klasičnega nastavka sušilniki vsebujejo še viličast nastavek za bolj naravno in razpršeno sušenje las.

Če vam izgled vaših las ni všeč ali pa bi si jih radi oblikovali za posebno priložnost in popestritev, si jih lahko bodisi skodrate ali zlikate. V Merkurjevi ponudbi lahko izberete oblikovalnik pričesk po vaši meri, za lepe in oblikovane kodre priporočamo kakovostne kodralnike, krtače, ročne navijalke ali klasični električni kodralnik z ogrevanje. Ravnanje las bo enostavno z nastavljivimi temperaturami in jakostmi ravnalnikov.

Dodatno skrb lahko svojim lasem privoščite kar doma brez da bi morali obiskati frizerja. Uničene konice odstranite s škarjami ali strižniki za oblikovanje krajših pričesk. Moški naj za urejeno brado izberejo posebne oblikovalnike brade, s katerimi bo britje in negovanje brade povsem preprosto.

Očarajte s sijoče urejenimi lasmi!

 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.