• Natisni

Oblikovalniki pričesk

Kupon lahko unovčite od 8. do 12. 12. 2016 pri nakupu izdelkov osebne nege, malih gospodinjskih aparatov in sesalnikov ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja. Kupon ne velja za izdelke, ki so vključeni v druge akcije, izdelke označene s "klicajem" ter izdelke "Pokaži in prihrani". Ne velja na sesalnike Roomba 980, 966 in 886, na delavniške sesalnike, rezervne dele in dodatke. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Kupona ni mogoče unovčiti na dan akcije "Izberi svoj popust", pri nakupu v Spletnem centru Merkur ter v franšiznih prodajalnah.

Kupon za 20 % popust na en izdelek Remington po vaši izbiri je vnovčljiv le ENKRAT od 28. 11. 2016 do 31. 12. 2016. Kupon je vnovčljiv v vseh trgovinah Merkur s tovrstno ponudbo. Ko uveljavljate kupon, vas prosimo, da pri izdelku, za katerega želite uveljaviti popust, na to opozorite prodajalko. POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO. Popust ne velja na akcijsko znižane izdelke Remington. Slike izdelkov so simbolične.

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 44
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 44
1 2 3 4 5

Oblikovalniki pričesk

Mnogim dekletom lasten izgled las ni všeč, zato si jih bodisi kodrajo, bodisi likajo. V Merkurju izberite ustrezni oblikovalnik pričesk po vaši meri. Izbirate lahko med ravnalniki različnih jakosti. Če želite imeti lepo oblikovane kodre, vam priporočamo nakup enega izmed kodralnikov. Odločite se lahko za električnega z ogrevanjem, krtačo ali ročne navijalke. Za še boljše oblikovanje pričeske in doseganja želenih rezultatov, pa preglejte tudi ponudbo sušilnikov las.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 100 € 0 € do 100 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BABYLISS (7)
  2. BOSCH (2)
  3. BRAUN (2)
  4. PHILIPS (5)
  5. PHILIPS MGA (3)
  6. REMINGTON (22)
  7. ROWENTA (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.