• Natisni

Osebne tehtnice

Kupon lahko unovčite od 8. do 12. 12. 2016 pri nakupu izdelkov osebne nege, malih gospodinjskih aparatov in sesalnikov ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja. Kupon ne velja za izdelke, ki so vključeni v druge akcije, izdelke označene s "klicajem" ter izdelke "Pokaži in prihrani". Ne velja na sesalnike Roomba 980, 966 in 886, na delavniške sesalnike, rezervne dele in dodatke. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Kupona ni mogoče unovčiti na dan akcije "Izberi svoj popust", pri nakupu v Spletnem centru Merkur ter v franšiznih prodajalnah.

Kupon za 20 % popust na en izdelek Remington po vaši izbiri je vnovčljiv le ENKRAT od 28. 11. 2016 do 31. 12. 2016. Kupon je vnovčljiv v vseh trgovinah Merkur s tovrstno ponudbo. Ko uveljavljate kupon, vas prosimo, da pri izdelku, za katerega želite uveljaviti popust, na to opozorite prodajalko. POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO. Popust ne velja na akcijsko znižane izdelke Remington. Slike izdelkov so simbolične.

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Osebne tehtnice

Čeprav se mnogo ljudi ne želi tehtati, pa je tehtnica osnovni element skoraj vsake kopalnice. Sodobno oblikovane in atraktivnih vzorcev bodo pritegnile vašo pozornost. Morda pa tudi tehtanje ne bo več tako mučno zaradi privlačnega dizajna. Izbirate lahko med mehansko ali elektronsko tehtnico. Naj postane tehtanje užitek ob pogledu na vas napredek! Z ostalimi pripomočki za nego telesa še poskrbite, da se boste dovolj razvajali in boste tako pripravljeni za nove dogodke.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 50 € 0 € do 50 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIVA (8)
  2. BOSCH (1)
  3. ECOMED (2)
  4. GORENJE (3)
  5. MEDISANA (2)
  6. SOEHNLE (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.