• Natisni

Kavni mlinčki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 5
na stran
Št. zadetkov: 5

Kavni mlinčki

Ste pristaš turške kave? Vam kavna zrna oddajajo prijetne vonjave? Potem vam priporočamo nakup kavnega mlinčka. Tako boste sami mleli kavna zrna in si pripravljali okusno kavo. Z njegovim nakupom pa boste dobili več kot si mislite. Ni uporaben le za mletje kavnih zrn, pač pa v njem lahko zdrobite tudi sladkor, in sicer iz kristalnega boste dobili sladkor v prahu. Preverite še ostalo ponudbo aparatov za pripravo toplih napitkov in uživajte v mrzlih dneh z okusnimi napitki.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 29 € 0 € do 29 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BOSCH (2)
  2. GORENJE (2)
  3. TEFAL (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.