• Natisni

E-bralniki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Se opravičujemo!

V kategoriji ni izdelkov, ki bi ustrezali vaši izbiri.

NAZAJ NA NASLOVNICO

E-bralniki

Sodobne tehnologije vam omogočajo, da tudi knjige sedaj lahko prebirate na e-bralnikih ali »tablicah« za branje. Med seboj se razlikujejo po prostoru, ki ga imajo na voljo za nalaganje knjig. Branje naj vam krajša vroče poletne dni ali hladne zimske večere.

E-branje je praktično predvsem za študente, saj imajo naprave vgrajene tudi slovarje, možnost iskanja po internetu, zaznamovanje tekstov in dopisovanja pomembnih informacij. Dodatno prednost bralnika predstavlja spletna knjigarna, ki deluje 24 ur vsak dan v letu. Bralniki imajo kakovostne zaslone, ki so prilagojeni za branje in ne utrudijo oči.

E-bralnik izberite, če berete knjige, revije in časopise. Priporočajo ga tistim, ki se težko spravijo k branju elektronske knjige na računalniškem zaslonu in tistim, ki jim je pomembno, da baterije ne bo potrebno polniti vsak dan.

E-bralniki imajo črnobele e-ink zaslone, ki so idealni za dolgotrajno branje, saj ne povzročajo utrujenosti in glavobolov.

E-bralnik je predvsem priročen, saj zasede zelo malo prostora na njem pa imate lahko veliko število knjig, ki bi vam sicer doma zasedle veliko prostora.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.