• Natisni

E-bralniki

Se opravičujemo!

V kategoriji ni izdelkov, ki bi ustrezali vaši izbiri.

NAZAJ NA NASLOVNICO

E-bralniki

Sodobne tehnologije vam omogočajo, da tudi knjige sedaj lahko prebirate na e-bralnikih ali »tablicah« za branje. Med seboj se razlikujejo po prostoru, ki ga imajo na voljo za nalaganje knjig. Branje naj vam krajša vroče poletne dni ali hladne zimske večere.

E-branje je praktično predvsem za študente, saj imajo naprave vgrajene tudi slovarje, možnost iskanja po internetu, zaznamovanje tekstov in dopisovanja pomembnih informacij. Dodatno prednost bralnika predstavlja spletna knjigarna, ki deluje 24 ur vsak dan v letu. Bralniki imajo kakovostne zaslone, ki so prilagojeni za branje in ne utrudijo oči.

E-bralnik izberite, če berete knjige, revije in časopise. Priporočajo ga tistim, ki se težko spravijo k branju elektronske knjige na računalniškem zaslonu in tistim, ki jim je pomembno, da baterije ne bo potrebno polniti vsak dan.

E-bralniki imajo črnobele e-ink zaslone, ki so idealni za dolgotrajno branje, saj ne povzročajo utrujenosti in glavobolov.

E-bralnik je predvsem priročen, saj zasede zelo malo prostora na njem pa imate lahko veliko število knjig, ki bi vam sicer doma zasedle veliko prostora.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.