• Natisni

Tablični računalniki

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 5
na stran
Št. zadetkov: 5

Tablični računalniki

Bi radi kjerkoli in kadarkoli dostopali do podatkov? Izberite tablični računalnik, ki je priročen za uporabo in enostaven za shranjevanje, saj zasede malo prostora. Omogoča vam hitro dostopanje do podatkov kjerkoli in kadarkoli.

Med seboj se razlikujejo glede na ločljivost in diagonalo zaslona, model procesorja in grafične kartice, tip operacijskega sistema, kapaciteto trdega diska in ram pomnilnika. Baterije v povprečju zdržijo do 10 ur, zaslon pa je barvni LCD.

Tablični računalniki nudijo številne možnosti predvajanja vsebin, boljšo podporo PDF formatu in so idealni za brskanje po internetu. Tablice so lažje od prenosnikov, zato jih je enostavneje prenašati. Omogočajo preprostejši dostop do vsebine z različnimi aplikacijami. Kljub temu pa so tablični računalniki preprostejši za prebiranje vsebine in ne za vnašanje večjih količin podatkov.

Med seboj se razlikujejo glede na ločljivost in diagonalo zaslona, model procesorja in grafične kartice, tip operacijskega sistema, kapaciteto trdega diska in ram pomnilnika.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 540 € 0 € do 540 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. HUAWEI (1)
  2. SAMSUNG (2)
  3. XPLORE (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.