• Natisni

Telefoni

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Stacionarni telefoni

Gsm telefoni

Dodatki za gsm telefone

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 128
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 128
1 2 3 4 5

Telefoni in mobilne naprave

Želite zamenjati vaš stari GSM telefon in iščete novega? Ste v široki poplavi različnih telefonov zbegani in ne veste kateri je za vas najboljši? Prelistajte našo ponudbo in zagotovo boste našli ustreznega za vas.

Za vse, ki se na tehnologijo bolje spoznajo, bodo verjetno bolj primerni pametni telefoni z zaslonom na dotik. Za starejše generacije, ki sodobno tehnologijo težko zastopijo, pa ponujamo mobilne telefone primerne tudi zanje. Ti vsebujejo večje tipke, velike črke na zaslonu in je osnovne funkcije, ki se v večini primerov uporabljajo.

Poskrbite za svoj mobilni telefon in dokupite zaščitni ovitek, ki bo varoval ohišje vašega novega telefona. Za pametne telefone z zaslonom na dotik so izredno primerne tudi folije za zaslon. Preprečijo praske na zaslonu in ga zaščitijo pred umazanijo. Ko se le ta uniči, jo preprosto odstranite in zamenjate z novo, vaš telefon pa ostaja ohranjen.

Vsak se je že srečal z nevšečnostjo, ko na telefonu zmanjka baterije, ti pa moraš nujno opraviti telefonski klic. Sedaj je teh tegob konec! Odločite se za prenosni polnilnik, ki vam omogoča dodatno napajanje vašega telefona. S telefonom se poveže preko kabla za polnjenje in USB priključka.

Nekateri še vedno potrebujejo vrednostno kartico za polnjenje telefona, da lahko opravljajo telefonske pogovore. Ker je zamudno hoditi v več različnih trgovin, da nabereš vse kar rabiš, vam sedaj to ponujamo tudi v Merkurju. Pri nas lahko kupite določene izbrane vrednostne kartice, ki vam bodo omogočale veselo klepetanje po telefonu.

Čeprav se stacionarni telefoni dandanes skoraj da ne uporabljajo več, saj vsa komunikacija poteka preko mobilnih telefonov, četudi kličemo nekoga domov. Pa so vseeno pri starejših generacijah obvezen element domovanja. Odločite se lahko za stacionarnega, ki je prenosni in ga lahko nosite s seboj po stanovanju. Izberete pa lahko tudi telefon, ki ima še vedno žico. Med seboj se razlikujejo tudi po vsebnosti številnih funkcij. Izberite ustreznega glede na vaše potrebe.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.