• Natisni

Telefoni

Stacionarni telefoni

Gsm telefoni

Dodatki za gsm telefone

Telefoni in mobilne naprave

Želite zamenjati vaš stari GSM telefon in iščete novega? Ste v široki poplavi različnih telefonov zbegani in ne veste kateri je za vas najboljši? Prelistajte našo ponudbo in zagotovo boste našli ustreznega za vas.

Za vse, ki se na tehnologijo bolje spoznajo, bodo verjetno bolj primerni pametni telefoni z zaslonom na dotik. Za starejše generacije, ki sodobno tehnologijo težko zastopijo, pa ponujamo mobilne telefone primerne tudi zanje. Ti vsebujejo večje tipke, velike črke na zaslonu in je osnovne funkcije, ki se v večini primerov uporabljajo.

Poskrbite za svoj mobilni telefon in dokupite zaščitni ovitek, ki bo varoval ohišje vašega novega telefona. Za pametne telefone z zaslonom na dotik so izredno primerne tudi folije za zaslon. Preprečijo praske na zaslonu in ga zaščitijo pred umazanijo. Ko se le ta uniči, jo preprosto odstranite in zamenjate z novo, vaš telefon pa ostaja ohranjen.

Vsak se je že srečal z nevšečnostjo, ko na telefonu zmanjka baterije, ti pa moraš nujno opraviti telefonski klic. Sedaj je teh tegob konec! Odločite se za prenosni polnilnik, ki vam omogoča dodatno napajanje vašega telefona. S telefonom se poveže preko kabla za polnjenje in USB priključka.

Nekateri še vedno potrebujejo vrednostno kartico za polnjenje telefona, da lahko opravljajo telefonske pogovore. Ker je zamudno hoditi v več različnih trgovin, da nabereš vse kar rabiš, vam sedaj to ponujamo tudi v Merkurju. Pri nas lahko kupite določene izbrane vrednostne kartice, ki vam bodo omogočale veselo klepetanje po telefonu.

Čeprav se stacionarni telefoni dandanes skoraj da ne uporabljajo več, saj vsa komunikacija poteka preko mobilnih telefonov, četudi kličemo nekoga domov. Pa so vseeno pri starejših generacijah obvezen element domovanja. Odločite se lahko za stacionarnega, ki je prenosni in ga lahko nosite s seboj po stanovanju. Izberete pa lahko tudi telefon, ki ima še vedno žico. Med seboj se razlikujejo tudi po vsebnosti številnih funkcij. Izberite ustreznega glede na vaše potrebe.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.