• Natisni

BARVA ZA BETON CHEMCOLOR C-GUARD MIŠJE SIVA 8.4 KG RAL 7004

Šifra izdelka: 1695221

Cena:
104,99 € /GRN
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  GRN
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
C-Guard UB dvokomponentna vodna epoksi paropropustna barva za beton. Barva se uporablja za površine, ki niso izpostavljene UV žarkom. Kot stenski premaz v tunelih (premaz odporen na sol, enostaven za čiščenje). Kot talni premaz v bolnišnicah, šolah, vrtcih, zakloniščih, elektrarnah, mlekarnah, klavnicah, proizvodnih halah, garažah in kleteh.

  • Okolju prijazna barva na vodni osnovi.
  • Brez neprijetnega vonja.
  • Dobra mehanska odpornost.

Barvne nianse: pastelni toni po RAL kartah (možna so rahla odstopanja v barvni niansi). Način uporabe barve: Komponento A zmešamo s trdilcem B in dobro premešamo z električnim mešalom (3 minute). Mešalno razmerje: Barva A : Trdilec B = 5 : 1 (utežno razmerje), uporabnost mešanice pri 20°C je 1 ura. Po pretečenem času uporabe premaza ne smemo nanašati, ker se lahko pojavijo težave z oprijemom, sušenjem in sijajem. Redči se z vodo po potrebi (prvi premaz 20%, drugi premaz do 5%). Betonska ali cementna površina mora biti čista, brez prašnih delcev in mastnih ali mokrih madežev. Porozne površine, ki močno vpijajo, je potrebno najprej impregnirati z razredčenim premazom. Temperatura podlage ne sme pasti pod 12°C. Nanaša se s čopičem, valjčkom ali brizganjem. 6-8 m2/kg na nanos pri debelini suhega filma 50 mikronov - odvisno od podlage in vrste nanašanja. Posamezni sloji se nanašajo v razmaku 24 ur, prašno suha je po 2 urah, suha na oprijem pa po 12 urah
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj