• Natisni
-10%

BARVA ZA TEKSTIL DYLON MODRA 41 350 G JEANS BLUE

Šifra izdelka: 2605876

Cena: 8,89 €

Akcijska cena: 8,00 € /KOS

 

Popust: 0,89 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 10. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Jeans modra barva za barvanje tekstila v pralnem stroju z dodano soljo 350 g.

  • Enostavno in hitro.

DYLON BARVE ZA BARVANJE TEKSTILA V PRALNEM STROJU Rezultat, ki ga boste pri barvanju dosegli, je odvisen od: 1.VRSTE TEKSTILA Bombažna, lanena in viskozna vlakna se izjemno lepo obarvajo-dosežete močne in intenzivne barve. Mešanice s poliestrom se obarvajo svetleje od označenega tona. Volna, svila, poliester, akril, najlon in posebne tkanine (ponavadi tiste, ki jih lahko čistite le kemično) pa se ne obarvajo. 2.TEŽE TEKSTILA Škatlica barve zadostuje za barvanje 600g tekstila, če želite doseči poln, močan ton barve. Če imate tekstila več, bo barva svetlejša. Pri barvanju večjih količin tekstila, dodajte več barve. Priporočamo pa, da ne barvate več tekstila kot je 1/2 kapacitete pralnega stroja. 3. PRVOTNE BARVE TEKSTILA Če želite tekstilu popolnoma spremeniti barvo(npr. iz črne v modro), najprej uporabite DYLON PRE-DYE razbarvilo. To bo odstranilo osnovno barvo tekstila, nato pa izberite odtenek barve Dylon, ki jo želite uporabiti. Upoštevajte, da same barve Dylon niso pokrivne (če moder tekstil barvate z rdečo barvo, bo rezultat vijoličen tekstil), zato Pre Dye uporabite tudi v primeru, če želite obstoječo barvo spremeniti v svetlejši odtenek. Pri barvanju vzorčastega tekstila, je vzorec običajno viden tudi ko ga prebarvate. NAVODILA Stehtajte tekstil in določite ustrezno količino barve, ki jo potrebujete. Tekstil temeljito operite (brez mehčalca), da odstranite apreture in madeže. Vsebino škatlice Dylon barve stresite v boben stroja, nanjo pa položite vlažen, nezložen tekstil. Za barvanje uporabite program za pranje na 40°C -brez predpranja, ekonomičnega načina ali 1/2 ciklusa. Ko se cikel zaključi, dodajte pralni prašek in še enkrat operite obarvan tekstil na 40°C.Ko je opran, ga posušite v senci. Da odstranite ostanke barve v pralnem stroju, priporočamo, da še enkrat zaženete prazen pralni stroj z dodanim detergentom. NASVET: Barvam je že dodana sol, zato je vam ni potrebno dodajati. Priporočamo, da naenkrat barvate do največ 3 kg tekstila. Šivi iz poliestrskega sukanca se ne bodo obarvali. Lahko se zgodi, da barve določenih madežev ne bodo prekrile.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj