• Natisni

BETONSKA PLOŠČA OBLAK COMMERCE 40X40X5 CEMENTNO SIVA GLADKA

Šifra izdelka: 1757261

Cena:
1,59 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Oblak Commerce betonske prane plošče linije Trend so primerne za enostavno ureditev zunanjih tlakovanih površin. Zanje je značilen rahlo hrapav zgornje površine zaradi uporabe posebnih granitnih peskov. Odlikuje jih boljša kakovost, daljša življenjska doba. Uporabljajo se le za pohodne površine npr. vrtne poti, pločnike in sprehajališča. Relativno majhna teža jim omogoča uporabo tudi za oblaganje teras in balkonov. Kot povozne površine pa bodo ustrezno trdnost zagotavljale le če so lepljene na betonsko podlago. Debelina: 5 cm. Dimenzije: 40x40 cm. Poraba: 6,25 kosov na m2. Barva: siva.

  • Globinsko impregniranje preprečuje vpijanje vode.
  • Omogočajo enostavno polaganje. .
  • Odporne na različne vremenske razmere.

Globinsko impregniranje

Prane plošče podjetja Oblak Commerce so izdelane iz betona. Odlikuje jih izredna hidrofobnost, kar je posledica posebnega procesa izdelave, ploščam pa omogoča dobro odbijanje vode. S tem preprečuje tudi vezanje vlage iz tal, a jim njihova zgradba še vedno zagotavlja zadostno prezračevanje. Zagotavljajo majhno možnost pojava eflorescence. Oblak Commerce izdelki so primerni za različna okolja z intenzivnimi vremenskimi razmerami, saj dobro kljubujejo vsem atmosferskim vplivom.

Aqua stop

Izdelki so odporni na mraz, zmrzovanje in taljenje v prisotnosti soli, vsa umazanija in tekočine pa ostanejo na površini in se ne vpijejo v notranjost plošče. Prane plošče odlikuje enostavno vzdrževanje in čiščenje. Zaradi manjše dovzetnosti vpijanja vode in nečistoč v notranjost izdelka imajo betonske plošče dolgo življenjsko dobo in boljšo obstojnost.

Tradicija in kakovost

Prane plošče podjetja Oblak Commerce so narejene po evropskih stanadardih, izbrani materiali pa so vrhunske kakovosti. Zato izdelki zagotavljajo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti.

Dodatna obdelava površine

Površina pranih plošč je dodatno obdelana s pranjem. S tem se izdelkom odstrani cementni glen, pokažejo pa se zrna agregata v njegovih pravih barvah.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj