• Natisni

BITUMENSKA TESN.MASA MAPEI PLASTIMUL 2K PLUS 30KG A+B

Šifra izdelka: 2511875

Cena:
113,29 € /KOS
 
Cena za KG 3,7763 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dvokomponentna emulzijska bitumenska tesnilna masa s polnilom na osnovi celuloznih vlaken.

  • Hladna izvedba hidroizolacije.
  • Hidroizolacija nosilnih zidov.
  • Lepljenje drenažnih folij in izolacijskih plošč.

Področje uporabe Plastimul 2K je še posebej namenjen izvedbi hidroizolacij na talnih in stenskih zidanih ali betonskih površinah pri nizkih temperaturah in na prekomerno vlažnih površinah. Tipični primeri uporabe: - hladna izvedba hidroizolacije podzemnih delov objektov, kot so temelji, kleti in garaže; - hidroizolacija nosilnih zidov; - hidroizolacija betonskih cistern in rezervoarjev za hrambo vode vključno za agresivne tehnološke vode; - lepljenje drenažnih folij in izolacijskih plošč na mineralne in bitumenske podlage. Kot temeljno sprijemni premaz uporabite Plastimul Primer. Na ostrih robovih in zaokrožnicah v sloj Plastimul-a 2K debeline 5,5 mm vtisnite armirno mrežico Rete in fibra di vetro. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 5°C do 30°C. SPECIFIČNA TEŽA: 1,03 kg/dm?. BARVA: črna. KONSISTENCA: gosta pasta. ČAS SUŠENJA: pribl. 1 do 2 dni. ODPORNOST NA OŠKROPITEV Z VODO: po 12 urah. PREMOŠČANJE RAZPOK (pri 4°C): 2 mm. SKLADIŠČENJE: 12 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru pri temperaturah med 5°C in 30°C. PORABA: - HI površin proti talni vlagi in ne zastajajoči zaledni vodi v skladu z DIN 18195-4: - 5,0 kg/m?; - HI površin proti povprečni obremenitvi vode brez pritiska v skladu z DIN 18195-5: 5,0 kg/m?; - HI površin proti pronikajoči vodi pod pritiskom v skladu z DIN 18195-6: 6,7 kg/m?; - lepljenje drenažnih folij in izolacijskih plošč: 1,0 ? 2,0 kg/m?. PAKIRANJE:30 kg kompleti (komp. A komp. B).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj