• Natisni

BITUMENSKI TRAK FRAGMAT TIM IZOTEKT V3 PAL=250 M2, ROLA=10 M2

Šifra izdelka: 1816554

Cena:
42,50 € /ROL
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  ROL
Kol.:
Uporablja se za manj zahtevne eno ali večslojne hidroizolacije podzemnih delov objekta. Trak je z obeh strani zaščiten z lahko taljivo polimerno folijo. Vgrajuje se lahko na obe strani.

  • Enostavna vgradnja.

Je bitumenski hidroizolacijski trak izdelan iz plastomernega (z APP dodatki oplemenitenega) bitumna na nosilcu (armaturi) iz steklenega voala. Trak je z obeh strani zaščiten z lahko taljivo PE folijo. Področja (mesta) uporabe: temelji, podložna plošča, temeljna AB plošča. Vrste obremenitve hidroizolacije: talna vlaga (samo vlaga v zemljini, ni hidrostatičnega tlaka), precedna voda (prepustna zemljina, voda ne zastaja ob objektu, možna kratkotrajna obremenitev do 1 kPa (10 cm v.s.)) Vrste podlag: očiščene horizontalne betonske podlage. Način vgradnje: Vgrajuje se z varjenjem s plinskim gorilnikom na predhodno z Ibitolom HS premazano in že suho podlago. Spajanje trakov se izvede s preklopi širine 10 cm, ki morajo biti popolnoma zvarjeni. Hidroizolacijski sistemi: enoslojne in dvoslojne horizontalne hidroizolacije. Zlepljenost s podlago po celotni površini (trak polno navarjen): drugi sloj dvoslojnih horizontalnih hidroizolacij. Delna zlepljenost s podlago (trak točkovno (30%) navarjen): prvi sloj horizontalnih hidroizolacij

Tehnične specifikacije

NOSILEC HIDROIZOLACIJE STEKLENI VOAL
DEBELINA 2.7 MM
UPOGLJIVOST PRI -5 °C
PRETRŽNA SILA VZDOLŽNO/PREČNO > 300 / > 200 N
RAZTEZEK PRI PRETRGU > 2 %
ODPORNOST PROTI TEČENJU 100 °C
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj