• Natisni

ČISTILEC ZA POD VILEDA TURBO MOP MOČO

Šifra izdelka: 2695147

Cena:
49,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Najlažji in najbolj učinkovit način za čiščenje vaših talnih površin.

  • Enostavno čiščenje.

? Zaradi unikatnega mehaničnega vrtljivega sistema prevleko ožamete hitro in brez kakršnega koli napora, roke pa ostanejo čiste in suhe. ? Moderno oblikovano vedro z vrsto prednostmi: ? Podaljšani ročaj za odlično ravnovesne ? prenašanje je varno, udobno in uravnovešeno ? Vgrajen indikator, ki nakazuje priporočljivo količino vode za čiščenje ? Priponka za ročaj, ki drži čistilec na mestu med premikanjem in hrambo ? Šoba za lažje izlivanje vode ? Uporaba: ? čistilec s prevleko navpično (pod kotom 90 °) vstavite v ožemalnik, ? držalo v roki rahlo sprostite ? in večkrat za nekaj sekund pritisnite na pedal ter prevleko ožemite. ? Vlažnost prevleke prilagodite talni površini, ki jo boste čistili in jo dosežete z ustreznim številom pritiskov na pedal (navodila o uporabi so na embalaži tudi prikazana). ? Resa, narejena iz mikro vlaken, je zelo vpojna in snemljiva ter jo je mogoče prati v pralnem stroju pri 60 °C. ? Komplet je primeren za čiščenje vseh vrst trdih talnih površin: ploščic, laminata, parketa. ? Primeren za čiščenje v kotih zaradi trikotno oblikovane glave ? S teleskopskim ročajem za prilagodljivo dolžino ročaja
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj