• Natisni

ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM VIKTOR WHITE

Šifra izdelka: 2376890

Cena:
319,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Primeren za osebe, ki trpijo zaradi alergij, vsebuje filter, ki očisti zrak alergenih delcev, vsebuje filter z aktivnim ogljem, ki odstranjuje neprijetne vonjave, 5 stopenj delovanja, časovnik, razpršilnik dišav.

Pomlad se prebuja žal pa s seboj prinaša kup nevšečnosti ljudem z alergijami Pet stopenj hitrosti delovanja, časovnik, nočni način delovanja Prikaz

Za olajšanje lahko poskrbijo naprave za čiščenje zraka, kot je čistilnik zraka Viktor proizvajalca Stadler Form.

Ko na vrata potrka pomlad, ljudje radi odpremo okna in v prostor spustimo čist, pomladanski zrak. Nekateri pa so za ta čudoviti občutek prikrajšani, saj jim pomladanski zrak, poln cvetnega prahu, prinaša težke trenutke v boju z alergijami. V prostorih, kot je dnevna soba, spalnica ali delovni prostor, olajšanje lahko prinese naprava Viktor, učinkovit čistilnik zraka proizvajalca Stadler Form. Napravo je ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) nagradil z nazivom Allergy friendly oziroma prijazen do alergikov. Posebej oblikovan pralni filter HPP in sistem filtriranja drobnega in cvetnega praha poskrbita za odstranitev alergenih delcev in posledično čistočo vašega zraka. Sočasno pa aktivni ogljikov filter iz zraka odstrani še vse neprijetne vonjave. Zaradi posodice za dišave pa bo Viktor hkrati, ko bo čistil zrak, prostor odišavil z vašo najljubšo dišavo.

Vsi izdelki proizvajalca Stadler Form imajo izjemen dizajn, materiale vrhunske kakovosti in inovativno tehnologijo. Njihovi izdelki se ponašajo z več kot 15 nacionalnimi in internacionalnimi nagradami.

1. Sistem filtra HPP. Učinkovit in pralen.

2. Razpršilnik dišav za uporabo eteričnih olj

Pre-filter in aktivni ogljikov filter

Kako deluje čistilnik zraka Stadler Form Viktor?

Zrak v prostorih, v katerih se zadržujete, je pogosto obremenjen s finim in cvetnim prahom, neprijetnimi vonjavami ter tudi z virusi in bakterijami. Čistilnik zraka Viktor vse to filtrira s pomočjo za to razvitega filtra HPP, ki poskrbi, da lahko zrak zajamete s polnimi pljuči, tudi če ste alergik. Medtem ko edinstveni filter HPP filtrira majhne delce zraka, filter z aktivnim ogljem poskrbi še za odstranitev neprijetnih vonjav. Čistilnik zraka Viktor je primeren tudi za spalnice, saj ima možnost nastavitve hitrosti delovanja (5 stopenj od izredno tihe do močne) in zatemnitev kontrolnih LED-lučk. Čas delovanja lahko nastavite s pomočjo časovnika. Razpršilec dišav pa poskrbi, da je vaš prostor diskretno odišavljen z vašo najljubšo vonjavo. Primeren je za prostore v velikosti 50 m2 oziroma za 125 m3. Na voljo v črni in beli barvi.

Prikaz učinkovite tehnologije filtracije

Tehnične specifikacije

MOČ 10-38 W
ZA VELIKOST PROSTORNINE DO 125 M3
IONIZATOR NE
ŠIRINA 235 MM
VIŠINA 471 MM
GLOBINA 321 MM
TEŽA 6 KG
ŠTEVILO HITROSTI 5
PRETOK ZRAKA 200 M3/H M3/H
FILTRI PROTIPRAŠNI FILTER
GLASNOST DELOVANJA 32,5-57DB(A) DB
FUNKCIJE ČISTILCA ČISTI ZRAK IN ODSTRANJUJE NEPRIJETNE VONJAVE
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj