• Natisni

ČISTILO ZA WC, KOPALNICO STEUBER ODMAŠEVALEC ODTOKOV 125ML

Šifra izdelka: 2510116

Cena:
7,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Odmaševalec odtokov A2000, 125ml je pneumatski odmaševalec odtokov A2000 za hitro odmaševanje odtočnih cevi-enostaven za uporabo, odmašuje samo s pritiskom (kompresija), neškodljiv za odtočne cevi (primeren tudi za plastične cevi).

  • Za hitro odmaševanje.

Odmaševalec odtokov A2000, 125ml je pneumatski odmaševalec odtokov A2000 za hitro odmaševanje odtočnih cevi-enostaven za uporabo, odmašuje samo s pritiskom (kompresija), neškodljiv za odtočne cevi (primeren tudi za plastične cevi). Navodila za uporabo : (zamašeno korito ali umivalnik) Pomivalno korito ali umivalnik napolnite z vodo v višini ca 10 cm, preliv umivalnika ali korita dobro zatesnite z mokro krpo, dozo postavite navpično (rumeni del navzdol) direktno na odprtino odtoka pomivalnega korita ali umivalnika in za 1 sekundo(ne dlje!!!)močno pritisnite dozo navzdol. Če je potrebno postopek ponovite. Navodilo za uporabo: (če voda slabo odteka) :Zamašite odtok z zamaškom, ponovite zgoraj navedeno pod točko 1 in 2. Odstranite zamašek, pustite, da polovica vode odteče. Dozo postavite navpično na odprtino odtoka (rumeni del navzdol) in za 1 sekundo ( ne dlje !!) močno pritisnite dozo navzdol. Če je potrebno postopek ponovite Opozorilo: Odmaševalca odtokov nikoli ne uporabljajte brez vode?ne deluje!!
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL
  • POSODA JE POD TLAKOM: LAHKO EKSPLODIRA PRI SEGREVANJU
  • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
  • LAHKO POVZROČI ZASPANOST ALI OMOTICO

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj