• Natisni

ČISTILO ZA WC, KOPALNICO STEUBER SET ODMAŠEVALEC ODTOKOV + WC ADAPTER

Šifra izdelka: 2510098

Cena:
12,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Set odmaševalec odtokov A 2000 125 ml + WC adapter, odmaševalec A 2000 je pneumatski odmaševalec odtokov za odmaševanje odtokov do 6,5 cm premera kot je pomivalno korito, umivalnik, banja, ..., adapter za večje odtoke do 15 cm premera, primeren za straniščno školjko, talni sifon?, adapter črne barve, nastavek z ročajem za lažjo uporabo na težje dostopnih mestih, adapter in nastavek z ročajem sta izdelana iz materiala odpornega proti umazaniji in ju po uporabi lahko brez truda očistite s tekočo vodo.

  • Pneumatski odmaševalec.

Set odmaševalec odtokov A 2000 125 ml + WC adapter, odmaševalec A 2000 je pneumatski odmaševalec odtokov za odmaševanje odtokov do 6,5 cm premera kot je pomivalno korito, umivalnik, banja, ..., adapter za večje odtoke do 15 cm premera, primeren za straniščno školjko, talni sifon?, adapter črne barve, nastavek z ročajem za lažjo uporabo na težje dostopnih mestih, adapter in nastavek z ročajem sta izdelana iz materiala odpornega proti umazaniji in ju po uporabi lahko brez truda očistite s tekočo vodo. Navodila za uporabo seta : 1.Dosledno upoštevajte opozorila in navodila za uporabo pneumatskega odmaševalca odtokov A 2000. 2.Ne uporabljajte adapterja in nastavka z ročajem za odmaševanje pomivalnih korit , umivalnikov in kopalnih kadi ? uporabite samo A 2000 pneumatski odmaševalec odtokov 3.Adapter in nastavek z ročajem uporabite za odmaševanje odtokov s premerom nad 6,5 cm do15 cm. 4.Adapter (črni) je izdelan tako, da se lahko uporablja na obeh straneh : -Za odmaševanje odtokov do premera 11 cm (npr. talni sifon) - odstranite rumeni gumijasti nastavek iz pneumatskega odmaševalca A 2000 in nataknite odmaševalec na ožji del črnega adapterja. -Za odmaševanje odtokov do premera 15 cm (straniščna školjka ..) - - odstranite rumeni gumijasti nastavek iz pneumatskega odmaševalca A 2000 in vstavite odmaševalec v odprtino na širšem delu črnega adapterja. Opozorilo : V primeru, da se pri montaži ali demontaži pneumatskega odmaševalca A 2000 na adapter slučajno sname zelena kapa, jo z rahlim pritiskom in obračanjem potisnite nazaj, ko zaslišite klik je na svojem mestu.Prosim vas ne odvrzite embalaže v smeti, ker so na njej navodila za uporabo !!Pneumatski odmaševalec odtokov A 2000 za hitro odmaševanje odtočnih cevi. Nestrupen, enostaven za uporabo, odmašuje samo s pritiskom (kompresija), neškodljiv za odtočne cevi (primeren tudi za plastične cevi) Navodila za uporabo : (zamašeno korito ali umivalnik) 1.Pomivalno korito ali umivalnik napolnite z vodo v višini ca 10 cm 2.Preliv ( uberlauf) umivalnika ali korita dobro zatesnite z mokro krpo 3.Dozo postavite navpično (rumeni del navzdol) direktno na na odprtino odtoka pomivalnega korita ali umivalnika in za 1 sekundo (ne dlje!!!) močno pritisnite dozo navzdol. 4.Če je potrebno postopek ponovit Navodilo za uporabo : (če voda slabo odteka) : 1. Zamašite odtok z zamaškom, ponovite zgoraj navedeno pod točko 1 in 2. 2. Odstranite zamašek, pustite, da polovica vode odteče 3. Dozo postavite navpično na odprtino odtoka (rumeni del navzdol) in za 1 sekundo ( ne dlje !!) močno pritisnite dozo navzdol. 4. Če je potrebno postopek ponovite 5. Opozorilo: Odmaševalca odtokov nikoli ne uporabljajte brez vode, ker ne deluje !
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj