• Natisni

DALJINSKI UPRAVLJALNIK XPLORE XP2281

Šifra izdelka: 2467992

Cena:
7,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Univerzalni daljinski upravljalnik XP2281 8in1 za upravljanje TV sprejemnika, satelitskega sprejemnika, dvd predvajalnika in hišnega kina. S tem upravljalnikom lahko nadomestite 8 daljinskih upravljalnikov. Podpora tudi za Xplore Digitalne sprejemnike. XP2281 ima 2 leti garancije na svojo kvaliteto.

  • Primeren za do 8 naprav.

Univerzalni daljinski upravljalnik XP2281 : Pomeni ,da so kode za različne naprave,proizvajalce že sprogramirane v samem daljinskem upravljalniku. Pred prvo namestitvijo prosimo preberite navodila. V priloženi knjižici je specifikacija 1982 blagovnih znamk (vključno z našo Xplore blagovno znamko). Vsaka blagovna znamka vsebuje med 10-50 različnih kod za različne naprave posamičnega proizvajalca. Kar dejansko pomeni, da ima sam daljinec sprogramiranih preko 30 tisoč kod. Po blagovni znamki mora kupec vpisati vsako kodo. Če kode ne najde se lahko posluži tudi avtomatskega iskanja kod. Vse je lepo razloženo v priloženih navodilih in priloženi knjižici za kode. Daljinski upravljalnik je potrebno pred uporabo sprogramirati glede na blagovno znamko za napravo ,ki jo ima. Če imate slučajno kakšno futuristično nepoznano blagovno znamko recimo televizorja, predčasno preverite na spodnji povezavi (PDF) ali za njegovo napravo daljinski upravljalnik velja.

Tehnične specifikacije

LCD ZASLON NE
GARANCIJA 2 LETI
ZA VRSTO NAPRAVE HIŠNA NAPRAVA
NASTAVITVE DALJINSKEGA UPRAVLJALNIKA PROGRAMABILEN
ODPORNOST NE
OSVETLJENA TIPKOVNICA NE
ZASLON OBČUTLJIV NA DOTIK NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj