• Natisni

Delavniški pribor

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svedri za les

Svedri za kovino

Svedri in dleta za beton

Svedri za kamen

Večnamenski svedri

Listi krožne žage

Rezilne in brusne plošče, brusni lonci

Keramične brusne plošče, kamni

Rezkarji in skobeljni noži

Vbodne in kronske žage

Diski, pahljačasti brusi, gobice

Brusni papir, brusni trakovi in držala

Navojni svedri, čeljusti in držala

Transportna kolesa

Merila

Objemke

Mazanje

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Delavniški pribor

Med delavniškim priborom boste našli vse najbolj uporabne dodatke, ki jih vsak domači mojster pri svojih opravilih potrebuje. To orodje je med mojstri največkrat uporabljeno, zato preverite ali vaša delavnica vsebuje vse osnovne pripomočke.

Za lažje vrtanje lukenj v les je primeren sveder za les. Če boste z njim najprej naredili luknjo, boste kasneje veliko lepše in lažje privili vijak. A za kovino ne morete uporabiti istega svedra kot za les, zato vam ponujamo še svedre za kovino in beton. Če boste izbrali pravega glede na material, bodo vaši izdelki dovršeno izdelani.

Kaj bi mojster brez merila? Njegovi izdelki bi bili nenatančni in posledično bi veliko težje izdelek naredili, končni izgled pa bo zelo površen. Za različna opravila se potrebujejo različni tipi meril, zato vam vse vrste ponujamo tudi mi. Zelo natančne meritve boste dobili z laserskim merilnikom.

Ne veste kako deluje laserski merilnik? Potem preglejte naše nasvete, kjer boste našli številne nove informacije o delovanju različnih orodij in še marsičem. Naj vam nasveti olajšajo domača mojstrska opravila!

Ker je transport posameznih predmetov lahko pretežak, vam predlagamo, da si nanj namestite transportna kolesa in tako bo prenašanje težjih elementov veliko lažje. Opremite se še z objemkami in brusnim papirjem.

Če pri svojih mojstrskih opravilih veliko žagate, se bo list žage kaj kmalu skrhal, zato vam priporočamo, da imate vedno na zalogi še dodatnega. Namreč ne priporočamo vam, da žagate s poškodovanim listom, saj s takšnim ne boste dosegli lepega in čistega reza, prav tako lahko poškodujete tudi sebe.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1439 € 0 € do 1439 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALPEN (241)
 2. BMI (11)
 3. BOSCH (1290)
 4. BURG-WÄCHTER (2)
 5. COMET (22)
 6. CONMETALL (8)
 7. DE WALT (10)
 8. EINHELL (69)
 9. FE-GO (134)
 10. GATOR GRIT (14)
 11. IAT (27)
 12. KAPRO (8)
 13. LIV-KOLESA (270)
 14. METABO (47)
 15. MQ (46)
 16. MTECH (304)
 17. PIRANHA (3)
 18. PRESSOL (38)
 19. PROWIN (19)
 20. ROTHENBERGER (8)
 21. SKORPIO-AGR (2)
 22. STANLEY (6)
 23. SWATY (9)
 24. SWATYCOMET-P (90)
 25. SWATYCOMET-S (17)
 26. TACTIX (2)
 27. TOVARNA MERIL KOVINE (153)
 28. UNIOR (60)
 29. VAP (51)
 30. VARO (8)
 31. VSM (148)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.