• Natisni

Lestve in oprema delavnice

Lestve

Regali

Zaboji

Vozički

Delavniško pohištvo

Oprema za pakiranje

Dvižna tehnika

Kovčki, kasete, torbe in vozički za orodje

Gumenotehnični izdelki

Ostala oprema

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1154
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1154
1 2 3 4 5

Lestve in oprema za delavnice

Opravljate veliko domačega dela in ste že pravi mojster? V Merkurju so dobrodošli tako začetniki kot profesionalci, ki iščejo pripomočke in vse potrebno za nemoteno delo.

Med opremo za delavnice najdete lestve, zaboje, regale, vozičke in delavniško pohištvo, orodne omare, delovne mize in stolice. Kupite si tudi opremo za pakiranje, kovčke, kasete torbe in vozičke za orodje.

Če opravljate dela na višini ali pa imate doma bazen, poskrbite, da boste vanj vstopali brez problema. Izberite lestev primerne velikosti in dimenzije, s katero boste dosegli še tako visoka področja.

Tisti, ki imate veliko orodja in pripomočkov za delo ali pa želite poskrbeti za večjo urejenost v drugih prostorih, izberite arhivski regal za organizirano shranjevanje in urejen izgled shrambe. Arhivski regali so lahko enobarvni ali večbarvni, nekateri regali pa omogočajo tudi nakup dodatnih letev ali polic. S tem si lahko sami oblikujete regal po meri in ga prilagodite glede na kot ali steno.

Posebej prilagojene omare za mojstre so orodne omare, ki so lahko nižje ali višje, iz PVC-ja ali kovine, samostojne ali pa del delovne mize. Zaradi izgleda in priročnosti vam bodo te omare dobro služile tudi kot garderobne omare.
Če prevažate težje predmete, vam bo lažje z ročnim vozičkom, ki ima vgrajen zaboj in omogoča tudi dviganje nosilne površine. Pri dvigovanju težkih predmetov in konstrukcij se odločite za verižno, ročno ali električno hidravlično dvigalo. Za premikanje lažjih predmetov bodo najboljši ročni vozički z leseno ploščo.

Pri delu uporabljamo trdna orodja, zato moramo zaščititi delovno površino. Prekrijte jo z gumeno ploščo, ki je primerna tudi za tla, stene in avtomobilske prtljažnike. Če potrebujete opremo za pakiranje, izberite vrvi, tovorne trakove, prtljažne elastike, vezice, kavlje, spone in verige. V domači delavnici je priročen pripomoček tudi spenjalnik.
Ko boste nabrali lastno zalogo orodja, ga primerno shranite v manjše ali v večje kovčke, plastične ali kovinske škatle, torbice za pas in plastične ali kovinske kasete.

Uživajte v domačih opravilih!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 3401 € 0 € do 3401 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGLES (2)
 2. ALLIT (33)
 3. BAHCO (1)
 4. BOSCH (2)
 5. CONMETALL (56)
 6. EINHELL (6)
 7. GUMITEHNA (31)
 8. ITALTEHNA (16)
 9. IZOTERM PLAMA (4)
 10. KAPOSPLAST (3)
 11. KETER (1)
 12. KRAUSE (77)
 13. LIV-KOLESA (2)
 14. MQ (64)
 15. MTECH (6)
 16. OMCN (2)
 17. PATROL (20)
 18. PROWIN (4)
 19. RAPID (7)
 20. STANLEY (1)
 21. STRATUM (10)
 22. TACTIX (1)
 23. UNIOR (291)
 24. XINGSHENG (5)
 25. YCASES (8)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.