• Natisni

Oprema za avto

Avtokozmetika

Avtopnevmatike

Oprema za vozila

Avtomobilske prikolice

Nadomestni deli za vozila

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 759
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 759
1 2 3 4 5

Oprema za avto

Veliko časa preživite na cesti? Če se na delo vozite z avtomobilom in ob prostih vikendih pobegnete na izlete, poskrbite za redno vzdrževanje in pravilno delovanje svojega avtomobila. Poleg brezhibnega tehničnega delovanja, pri katerem vam pomaga mehanik, pa lahko sami poskrbite za osnovno nego avtomobila.

V Merkurjevih centrih je na voljo široka ponudba izdelkov za avto, saj želimo, da je vaša vožnja udobna in varna. Pri prevažanju težkega materiala potrebujemo veliko prostora, zato vam bo bolje kot prtljažnik služila avtomobilska prikolica. Na voljo so prikolice različnih dimenzij, ki jim zaradi varnosti priložite odsevnik za dobro vidnost na cesti. Nekateri modeli prikolic imajo priložene cerade za pokrivanje, ki so lahko nizke ali visoke, odvisno od tovora.

V avtomobilu poskrbite za komplet prve pomoči, ki je po zakonu obvezni del avtomobilske opreme. V prtljažniku imejte vedno spravljeno rezervno pnevmatiko v primeru počene gume, in orodje, s katerim jo boste enostavno in hitro zamenjali. Če se vam pokvari avto, boste morali ob cesti postaviti varnostni trikotnik, ki bo druge voznike opozarjal na nezgodo.

Pokrivala za avto ščitijo vozila pred vročino, smolo, nečistočo, prahom in zmrzaljo. Poleti se avto na soncu zelo segreje, pozimi pa vzame precej časa, da se steklo odmrzne, zato vam bo koristil aluminijasti senčnik proti ledu ali soncu.

Dodatna oprema, ki vam bo koristila v avtu, je gumirana zaščita za preproge in prtljažnik. Z nje boste hitreje odstranili umazanijo, pomagate pa si lahko tudi s priročnim sesalcem za v avto. Ne pozabite niti na motorno olje, masti, pokrov za platišče, vtičnico z USB načinom, strešni nosilec, akumulator, brisalce in metlico za sneg. Ustrezno vzdrževanje boste dosegli z antifrizom za vetrobransko steklo, polirno kremo, gobo za pranje različnih materialov, brisalec za stekla, sprej za armaturo s prijetnim vonjem, čistilo za platišča in odstranjevalec prask.

Naj bo vaša vožnja varna in udobna, vaš avto pa redno vzdrževan in dobro opremljen!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1120 € 0 € do 1120 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BOSCH (22)
 2. CASTROL (6)
 3. CTEK (1)
 4. ELF (8)
 5. EXIDE (9)
 6. FULDA (61)
 7. GOODYEAR (148)
 8. KEMIKAL (3)
 9. LEINA (1)
 10. LIQUI-MOLY (5)
 11. MTECH (1)
 12. NARVA (16)
 13. NIGRIN (104)
 14. OLMA (79)
 15. PAULINA (16)
 16. QUIXX (2)
 17. REXXON (2)
 18. SAILUN (47)
 19. SAVA TIRES (23)
 20. SONAX (37)
 21. TKK (1)
 22. TOTAL (6)
 23. TPV (14)
 24. UNITEC (49)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.