• Natisni

Oprema za avto

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Avtokozmetika

Avtopnevmatike

Oprema za vozila

Avtomobilske prikolice

Nadomestni deli za vozila

Olja in maziva

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 818
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 818
1 2 3 4 5

Oprema za avto

Veliko časa preživite na cesti? Če se na delo vozite z avtomobilom in ob prostih vikendih pobegnete na izlete, poskrbite za redno vzdrževanje in pravilno delovanje svojega avtomobila. Poleg brezhibnega tehničnega delovanja, pri katerem vam pomaga mehanik, pa lahko sami poskrbite za osnovno nego avtomobila.

V Merkurjevih centrih je na voljo široka ponudba izdelkov za avto, saj želimo, da je vaša vožnja udobna in varna. Pri prevažanju težkega materiala potrebujemo veliko prostora, zato vam bo bolje kot prtljažnik služila avtomobilska prikolica. Na voljo so prikolice različnih dimenzij, ki jim zaradi varnosti priložite odsevnik za dobro vidnost na cesti. Nekateri modeli prikolic imajo priložene cerade za pokrivanje, ki so lahko nizke ali visoke, odvisno od tovora.

V avtomobilu poskrbite za komplet prve pomoči, ki je po zakonu obvezni del avtomobilske opreme. V prtljažniku imejte vedno spravljeno rezervno pnevmatiko v primeru počene gume, in orodje, s katerim jo boste enostavno in hitro zamenjali. Če se vam pokvari avto, boste morali ob cesti postaviti varnostni trikotnik, ki bo druge voznike opozarjal na nezgodo.

Pokrivala za avto ščitijo vozila pred vročino, smolo, nečistočo, prahom in zmrzaljo. Poleti se avto na soncu zelo segreje, pozimi pa vzame precej časa, da se steklo odmrzne, zato vam bo koristil aluminijasti senčnik proti ledu ali soncu.

Dodatna oprema, ki vam bo koristila v avtu, je gumirana zaščita za preproge in prtljažnik. Z nje boste hitreje odstranili umazanijo, pomagate pa si lahko tudi s priročnim sesalcem za v avto. Ne pozabite niti na motorno olje, masti, pokrov za platišče, vtičnico z USB načinom, strešni nosilec, akumulator, brisalce in metlico za sneg. Ustrezno vzdrževanje boste dosegli z antifrizom za vetrobransko steklo, polirno kremo, gobo za pranje različnih materialov, brisalec za stekla, sprej za armaturo s prijetnim vonjem, čistilo za platišča in odstranjevalec prask.

Naj bo vaša vožnja varna in udobna, vaš avto pa redno vzdrževan in dobro opremljen!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2110 € 0 € do 2110 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BOSCH (22)
 2. CASTROL (6)
 3. CONTINENTAL (2)
 4. CTEK (1)
 5. ELF (8)
 6. EXIDE (9)
 7. FULDA (63)
 8. GOODYEAR (149)
 9. KEMIKAL (3)
 10. LEINA (1)
 11. LIQUI-MOLY (6)
 12. MTECH (1)
 13. NARVA (16)
 14. NIGRIN (101)
 15. OLMA (79)
 16. PAULINA (28)
 17. QUIXX (2)
 18. REXXON (4)
 19. SAILUN (48)
 20. SAVA TIRES (22)
 21. SONAX (57)
 22. TKK (1)
 23. TOTAL (6)
 24. TPV (17)
 25. UNITEC (46)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.