• Natisni

Spenjalniki, žebljalniki, sponke

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sponke za pnevmatske spenjalnike

Sponke za električne spenjalnike

Sponke za ročne spenjalnike

Žičniki za pnevmatske žebljalnike

Iglice za pnevmatske igličarje

Spenjalniki, žebljalniki, sponke

V Merkurjevi ponudbi poiščite žebljičke za električne spenjalnike. Imajo veliko možnosti uporabe, veliko kapaciteto pri shranjevanju sponk. Za večji nadzor in prilagodljivost pri delu je prisotna možnost spremenljivih nastavitev udarcev, hkrati pa so enostavni za uporabo in rokovanje.

Pnevmatski spenjalniki se uporabljajo za izdelavo omaric, pritrjevanje talnih oblog in izdelavo pohištva, zanje pa potrebujete žičnike primernih dimenzij.

V poslovnih prostorih in pisarnah se uporabljajo ročni spenjalniki, ki jih polnimo s sponkami. Če je vaš najljubši delovni prostor delavnica, potrebujete tudi žebljalnik za enostavno odstranjevanje zataknjenih žebljev brez uporabe orodja.

Za navdih preberite še nasvet, kje vse vam lahko koristijo spenjalniki.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.