• Natisni

DELAVNIŠKI SESALNIK METABO ASR 35 M ACP

Šifra izdelka: 2691687

Cena:
729,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Tehnični podatki:Pretok zraka do 3.660 l/min Podtlak 248 hPa (mbar) Površina filtra 8.600 cm? Moč motorja 1.400 W Velikost posode 35 l Premer sesalne cevi 35 mm Dolžina cevi 4 m Teža 16 kg Dolžina priključnega kabla 8 m

  • Za neprekinjeno delo, delavnice, gradbišča.
  • Funkcija za priklop električnega orodja.
  • Primeren za sesanje delcev betona in prahu.

AutoCleanPlus: MPulse samo-čiščenje filtrov za neprekinjeno uporabo, prihranek časa in denarja. Ko so filtri preveč prašni, se tresenje filtrov takoj aktivira. Visoka zaščita uporabnika: certificirano v skladu s standardi EU za prašne delce razreda M. Avtomastki izklop, ko je posoda za odpadke polna. Opozorilni signal ob prekoračenju minimalnega pretoka, za varnost uporabnika. Optimalna moč sesanja z izbiro primernega premera sesalne cevi. Avtomatski mehanizem za popolno izpraznjenje sesalne sevi. Proti-statična osnovna oprema. Velika kolesa z zavoro za veliko odpornost. Možnost navitja kabla. Praktičen prostor za shranjevanje pribora. Za priklop električnih strojev, za neprekinjeno delo na gradbiščih in v delavnicah. Posebej primerni za sesanje delcev betona in prašnih delcev kamna. Okreten, kompakten sesalnik za sesanje tekočin in trdnih delcev Obseg dobave; Antistatična sesalna cev (? 35 mm / 4 m) Vmesnik za cev ? 41/48 mm Ročaj 2 sesalni cevi iz umetne mase 2 polieter filter kaseti (M razred) PE filter vrečke Sesalni nastavek za špranje Nastavek za talno sesanje (širina 300 mm)
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj