• Natisni

DODATEK LEPILOM MAPEI LATEX PLUS 10KG

Šifra izdelka: 1372460

Cena:
55,69 € /KOS
 
Cena za KG 5,5690 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Polimerni dodatek za izboljšanje sprijemnih trdnosti in prilagodljivosti ? fleksibilnosti hitro vezoče izravnalne cementne malte Nivorapid (za nanose od 1 do 20 mm).

  • POHODNOST: po 2 urah.
  • ČAS STRJEVANJA: 20 minutah.

Področje uporabe Dodatek za izboljšanje sprijemnih trdnosti in visoko prilagodljivo ? fleksibilno izravnevanje in niveliranje specifičnih podlag (pod pogojem, da so suhe, trdne in čiste) v suhih notranjih prostorih z zahtevami za čim prejšnjo uporabo/obremenitev, kot so: - leseni slepi in ladijski podi, iverne in vezane plošče ter parket; - kovinske plošče, obstoječe obloge iz PVC-ja, gume, linoleja, kompaktnega iglanega tekstila, keramičnih ploščic in izdelkov iz kamna; - vse vrste tlakov in sten, tudi če so podvrženi upogibanju, tresljajem in deformacijam; - podlage, ki so podvržene vibracijam in upogibanju. Izravnavanje in niveliranje površin na mavčni osnovi je možno po predhodni pripravi površine in nanosu Primer-ja G, Mapeprim-a SP ali Primer.ja EP. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) Latex Plus Nivorapid TEMPERATURA ZA DELO: od 5°C do 30°C. MEŠALNO RAZMERJE: 9 kg Latex-a Plus na 25 kg Nivorapid-a. ČAS UPORABE MEŠANICE: približno 15 minut. BARVA MEŠANICE: temno siva. NANAŠANJE: kovinska gladilka. NAJVEČJA DEBELINA ENKRATNEGA NANOSA: 20 mm. ČAS STRJEVANJA: 20 minutah. PRIČETEK VEZANJA: po 30 minutah. POHODNOST: po 2 urah. ČAS PRED OBLAGANJEM: po 12 - 24 urah. TLAČNA TRDNOST (po 28 dneh): 25 MPa. UPOGIBNA TRDNOST (po 28 dneh): 11,0 MPa. SKLADIŠČENJE: 24 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru pri temperaturah med 5°C in 30°C. PORABA: - Nivorapid: 1,3 ? 1,5 kg/m2 za vsak milimeter debeline nanosa. - Latex Plus: 0,3 ? 0,5 kg/m2 za vsak milimeter debeline nanosa. PAKIRANJE: 10 kg ročke.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj