• Natisni

ELEKTRIČNI GRELNIK VODE GORENJE TGR 50 SMART SIMPLICITY

Šifra izdelka: 1893227

Cena:
139,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Grelniki vode TGR SMART SIMPLICITY so grelniki nove generacije.Gumb, ki že v osnovi omogoča enostavno in hitro izbiro najuporabnejših funkcij, je nadgrajen s funkcijo ECO-S, ki optimira porabo električne energije in s tem prihrani kar 25% stroškov za ogrevanje sanitarne vode. Z vklopom funkcije ECOS vodo namreč segrevate samo takrat, ko jo resnično potrebujete.

  • ECOS - SMART funkcija.
  • Izbira temperature vode od 10 do 75° C.
  • Nastavitev na ekonomično temperaturo.

Grelniki vode serije TGR so opremljeni s funkcijo ECOS, ki snema oz. spremlja navade uporabnika in po 7 dneh izračuna optimalni način delovanja, kar omogoča najnižjo porabo energije za zadovoljevanje uporabnikovih potreb. To dejansko pomeni, da si grelnik v 7-dnevnem časovnem obdobju zapomni, v katerem delu dneva potrebujete največjo količino tople vode oz. kdaj je poraba tople vode največja. Po sedmih dneh snemanja/spremljanja grelnik vode uporablja shranjene podatke in se vklopi še dovolj hitro, da vodo pravočasno segreje. To pomeni prihranek energije, ker grelnik vzdržuje le temperaturo vode 40 °C in ne ohranja temperature na primer 65 °C, kot je običajno pri klasičnih nastavitvah. Temperatura in količina tople vode zadoščata za vaše običajne potrebe. Če je potrebno nastavitev spremeniti, morate ponoviti postopek snemanja. Pokončna pritrditev na steno. Funkcija snemanja porabe ECOS - prilagoditev porabe energije navadam. Pokazatelj delovanja električnega grela. Pokazatelj aktiviranja funkcije ECOS. Električno potopno grelo. Možnosti nastavitve temperature: - poljubna nastavitev temperature vode do 75 °C, - ekonomična temperatura, - zaščita pred zmrzovanjem. Enostavna pritrditev in vzdrževanje.

Tehnične specifikacije

VRSTA GRELNIKA VODE ELEKTRIČNI
PRIKLJUČNA MOČ 2000 W
PROSTORNINA 50 L
MONTAŽA POKONČNA
ZUNANJA REGULACIJA DA
VARNOSTNI VENTIL NE
ŠIRINA 454 MM
GLOBINA 461 MM
VIŠINA 582 MM
BARVA BELA
ENERGIJSKI RAZRED C
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj