• Natisni

ELEKTRIČNI GRELNIK VODE GORENJE TIKI TGR 50 NG

Šifra izdelka: 2466837

Cena:
129,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Klasični TGR grelnik vode osvežen z novim dizajnom termometra ter poenoteno grafično podobo termometra in regulacijskega gumba. S tem je TGR grelnik vizuelno posodobljen in poenoten z produktno grafiko nove generacije grelnikov.

  • Splošna garancija 2 leti,garancija na kotel 5 let.
  • Oskrba več odjemnih mest.
  • Enostavna pritrditev in vzdrževanje.

Namenjen je oskrbi posameznih kot tudi skupine odjemnih mest ali centralni oskrbi z vročo vodo iz enega grelnika. Gumb za upravljanje, ki je na zaščitnem pokrovu na spodnjem delu grelnika, omogoča nastavitev temperature vode do 65 °C, kot tudi izbiro ekonomične nastavitve ali nastavitve zaščite pred zmrzovanjem. Grelnik je opremljen z bakrenim potopnim grelom, kar zagotavlja dobro zaščito pred korozijo in dolgo življenjsko dobo. Pokončna pritrditev na steno. Pokazatelj delovanja električnega grela. Električno potopno grelo. Nastavitev temperature z gumbom. Možnosti nastavitve temperature: - poljubna nastavitev temperature vode do 75 °C, - ekonomična temperatura, - zaščita pred zmrzovanjem. Zaščita pred zmrzovanjem 10 °C. Kontrolna lučka za prikaz delovanja grela. Bimetalni termometer za prikaz temperature vode v kotlu grelnika. Delovni tlak 6 do 9 bar. Protikorozijska zaščita kotla z emajlom in magnezijevo anodo.

Tehnične specifikacije

VRSTA GRELNIKA VODE ELEKTRIČNI
PRIKLJUČNA MOČ 2000 W
PROSTORNINA 50 L
MONTAŽA POKONČNA
ZUNANJA REGULACIJA DA
VARNOSTNI VENTIL NE
ŠIRINA 454 MM
GLOBINA 461 MM
VIŠINA 570 MM
BARVA BELA
ENERGIJSKI RAZRED D
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj