• Natisni

ELEKTRIČNI REZALNIK KERAMIČNIH PLOŠČIC EINHELL RT-SC 920 L

Šifra izdelka: 2282573

Cena:
649,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Napetost: 230 V ~ 50 HzMoč: 2,200 W S2 20 minŠtevilo vrtljajev motorja:: 3,000 min-1Maks. Rez: 90°- 70 mm / 45°- 55 mmDolžina reza: maks. 920 mmKosi rez: 0° - 45°Dijamantna plošča: ? 300 x ? 25.4 mmVelikost mize: 920 x 550 mm

  • Kapaciteta reza 920 mm.
  • Kotni prislon.Črpalka za hladilno vodo.
  • Diamantna rezalna plošča.

RT-SC 920 L je zanesljiv in kakovosten stroj za rezanje plošč iz kamna in betona, kot tudi opeke in ostalih ploščic - hitro in natančno na določeno velikost. Njegov robusten 2200 W motor ima dovolj moči za hitro pomikanje 300 mm turbo diamantne rezalne plošče skozi trde materiale, kot so granit in marmorj. Nastavitev nagiba rezalne plošče je brezstopenjsko od 0 do 45, 4-kratno uležajen motor z dolgim hodom omogoča rezanje plošč dolžine do 920 mm in višine 70 mm. S samo nekaj gibi, s pomočjo kotnega nastavka iz aluminija, ki omogoča nastavite kota reza do stopinje natančno,lahko režete zajeralne in dvojne zajeralne reze vzdolž delovne mize stroja. Glava motorja omogoča tudi potopne rezeze v material. Velika delovna miza z nedrsečo gumijasto površino je postavljena na čvrsto podnožje. Za natančno delo je odstranljiva laser, ki označuje linijo reza točno na obdelovanec. Voda za hlajenje rezalne plošče se dovaja iz kovinskega rezervoarja z integrirano vodno črpalko. RT-SC 920 L stroj je zanesljiv, kakovosten stroj za rezanje plošč iz kamna in betona, kot tudi opeke in ploščic.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj