• Natisni

ELEKTRIČNI SOKOVNIK HUROM HQ

Šifra izdelka: 2455093

Cena:
324,90 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Moč: 150 W, prostornina posode 500 ml, sistem počasnega stiskanja (vrtenje do 43 vrt./min) ohranja večji del hranljivih snovi, dvostopenjsko delovanje, za pripravo kašic, napitkov iz oreščkov, stročnic in listnate zelenjave, plastični deli ne vsebujejo kemikalije bisfenol, enostavno in hitro čiščenje, 10 let garancije na motor in 2 leti na plastične dele.

  • Enostavno in hitro čiščenje.

Ohranja najosnovnejše funkcije in je preprosto zgrajen, zato je njegovo sestavljanje in razstavljanje enostavnejše kot kdaj koli prej. Odličen za začetnike v sočenju Ohranja najosnovnejše funkcije in je preprosto zgrajen, zato je njegovo sestavljanje in razstavljanje enostavnejše kot kdaj koli prej. Odličen za začetnike v sočenju. Velika 500 ml posoda Posoda omogoča pripravo večje količine soka ? do 500 ml. KVADRATNA POSODA Spremenjena oblika zaobljene kvadratne posode se lepo ujema s kvadratnim ohišjem. Počasnejše vrtenje - do 43 vrt./min. Za en zasuk potrebuje 1,5 sekunde. S počasnejšim vrtenjem se ohranijo zdrave in hranilne snovi sestavin. Izpopolnjen polž (vijak) z dvojnim rezilom V enakomerno stisnjenih sestavinah se hranilne snovi najmanj uničijo. Enostavno sestavljanje in vzdrževanje zaradi posodobljene oblike posode. Sok po želji Pokrovček na izhodu za sok omogoča mešanje različnih sestavin v posodi in preprečuje razlivanje soka. Sok, ki je bližje naravi HUROM, najboljši način za zaužitje hranilnih snovi Povzroči najmanj škode sestavinam. Tehnologija počasnega stiskanja ohranja hranilne snovi sestavin. VEČ HRANILNIH SNOVI, OKUSA IN BARVE Nežno stiska sok iz sadja, zelenjave, oreščkov in zelišč ? ne da bi uničil pomembne hranilne snovi, barvo in okus. Brez ostrih robov, brez brnečih rezil. Popoln hranilen užitek! Naravnost v vaš kozarec. Cedilo (fino cedilo/grobo cedilo) Cedilo omogoča pripravo gostejšega soka z veliko pulpe in čist sok z manj pulpe ? odvisno od velikosti luknjic v cedilu. Učinkovita raba električne energije, 150 W Hranilna vrednost raste, raba električne energije pada Varen polnilni lijak za otroke Varen polnilni lijak, ki je preozek za otroško roko (manj kot 45mm). Varnostni senzor posode Posoda deluje le, če je pravilno sestavljena. Najboljši kot Za izlivanje soka iz posode. Širok polnilni lijak Dovolj širok za veliko sadja/zelenjave Ne škodi zdravju, brez BPA , HUROM Polž (vijak) iz materiala ultem (PEI) Gre za material, ki je kar 10-krat dražji od običajne polipropilenske mase. Zdravju neškodljiv. Držalo ščetke iz polioksimetilena (POM), silikonska ščetka Odlična kemična in abrazijska odpornost materiala POM (uporablja se za termo steklenice, igrače) Cedilo iz materiala ultem in nerjavnega jekla Brezbakterijsko nerjavno jeklo ter trpežen in zdravju neškodljiv material ultem. Posoda iz tritana Posoda je izdelana iz tritana, materiala, ki ne vsebuje kemikalije BPA in ki se običajno uporablja za otroške stekleničke.

Tehnične specifikacije

MOČ 150 W
PROSTORNINA POSODE 0,5 L
VRSTA APARATA ZA SOK SOKOVNIK
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj