• Natisni
-31%

ELEKTRIČNI SOKOVNIK TEFAL ZC 255 B 38 INFINY JUICE

Šifra izdelka: 2578770

Cena: 189,90 €

Akcijska cena: 129,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 60,00 €

Cena velja od 1. 03. 2017 do 30. 06. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Sokovnik Infiniy Juice Tefal za pripravo okusnih ter sočnih vitaminskih napitkov. Zagotavlja do 2x več soka in za 1/4 več ohranitve vitaminov, ki so pridobljeni s pomočjo tehnologije počasnega stiskanja. Sokovnik naredi 80 obratov v minuti, deluje z močjo 200 W in ima 1 hitrost ter vzratni način. Priložena sta dva vrča kapacitete 0,8 l. Odlikuje ga sistem proti kapljanju ter izredno tiho delovanje, ki je manjše od 75 dB. Možno je pranje dodatkov v pomivalnem stroju.

  • Tiho delovanje.
  • Tehnologija počasnega stiskanja. .
  • Sistem proti kapljanju. .

Ohranjanje hranilnih snovi in okusa

Deluje s pomočjo vijaka, ki počasi in nežno pritiska na filter sokovnika, sadje, zelenjavo in zelišča, kar omogoči, da se iz njih iztisne večja količina hranilnih snovi. Tehnologija hladnega stiskanja iz sadja in zelenjave iztisne sok, v katerem ohrani naravni okus, barvo ter njihove lastnosti. Manj obratov na minuto zmanjša oksidacijo in tako zagotovi boljši ter obstojnejši sok. Tako se iz enake količine sadja ali zelenjave z uporabo Infiniy Juice sokovnika pridobi več soka, vitamina C ter antioksidantov.

Ergonomska uporaba in intuitivno sestavljanje

Velika prednost sokovnika Tefal je tiha tehnologija, ki omogoča uporabo kadarkoli in kjerkoli. Sestavljata ga dve posodi, v eno se shranjuje sok, v drugo pa ostanki sadja oz. zelenjave. Vsi odstranljivi deli se enostavno čistijo. Ogrodje sokovnika je izdelano iz plastike, notranjost pa iz nerjavečega jekla.

Tehnične specifikacije

MOČ 200 W
PROSTORNINA POSODE 0,8 L
VRSTA APARATA ZA SOK SOKOVNIK
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj