• Natisni
-31%

ELEKTRIČNI SOKOVNIK TEFAL ZC 255 B 38 INFINY JUICE

Šifra izdelka: 2578770

Cena: 189,90 €

Akcijska cena: 129,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 60,00 €

Cena velja od 20. 04. 2017 do 8. 05. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Počasni sokovnik Infiny Juice. Direktno serviranje. Tehnologija počasnega stiskanja (60 obratov v minuti). 1 filter iz nerjavnega jekla, 1 hitrost in vzratni način, 1 potiskač, posoda za sok prostornine 0.8 l, Sistem proti kapljanju. 1 krtača. Možnost pranja v pomivalnem stroju. Izredno tih (<75dB). Moč 200 W.

  • Tiho delovanje.
  • Več soka, vitaminov in antioksidantov.

Infiny Juice - sokovnik nove generacije. Z uporabo tehnologije hladnega stiskanja iz sadja in zelenjave iztisnemo sok, v katerem so ohranjeni naravni okus, barva in predvsem hranilne snovi. Nizka hitrost (le 60 obratov na minuto) polža iz neoporečnih materialov (PBT) zmanjša oksidacijo in tako zagotovi boljši in obstojnejši sok ... Učinkovitost te tehnologije omogoča, da pridobimo do dvakrat več soka, 1/4 več vitamina C ter dvakrat več antioksidantov kot z našim najmočnejšim centrifugalnim sokovnikom (Tefal ZN65). Infinity Juice je predstavnik nove generacije sokovnikov, ki vam omogočajo pripravo sokov, polnih zdravja in okusa. Intuitivno sestavljanje in ergonomska uporaba: Tiha tehnologija (<75dB) omogoča, da sokovnik uporabljate ob katerikoli uri... Dve posodi: v eno se isteka sok, v drugi pa se zbira suha kaša. Odstranljivi deli, ki jih z lahkoto očistimo ? med dvema uporabama jih preprosto splaknemo z vodo. Laboratorijski preizkusi so bili opravljeni z 1 kg malin za sok, 1 kg pomaranč za vitamin C in 1 kg grozdja za antioksidante. Rezultati so bili primerjani z rezultati Tefalovega centrifugalnega sokovnika ZN65.

Tehnične specifikacije

MOČ 200 W
PROSTORNINA POSODE 0,8 L
VRSTA APARATA ZA SOK SOKOVNIK
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj