• Natisni

ELEKTRIČNI VIJAČNIK EINHELL TH-DY 500 E

Šifra izdelka: 2246840

Cena:
59,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
? Auto Start Stop ? Elektronski nadzor hitrosti s selektorjem hitrosti? Povratne objekt? Robustna kovinska glava? Glava1/4''(6.35mm) notranji šesterokotnik? Brezstopenjsko nastavljiva globina? Gumb za zaklepanje za neprekinjeno delovanje Auto Start Stop zobniku? Elektronski nadzor hitrosti s selektorjem hitrosti? Povratne objekt? Robustni kovinski gear glava? Orodje glava za ? ''(6.35mm) notranji šesterokotnik? Brezstopenjsko nastavljiv stop globina? Zaklepanje gumb za neprekinjeno delovanje

  • Avto start-stop.
  • Lahek in enostaven za uporabo.
  • Priključni kabel 4m.

TH-DY 500 E vijačnik je zmogljivo orodje za ambiciozne DIY uporabnike, ki nudi prijaznost do uporabnika in časovne prihranke pri montaži/vgrajevanju mavčnih in ivernih plošč. Zahvaljujoč avtomatski funkciji start-stop omogoča da se vreteno ne vrti dokler vijak ni postavljen in se ustavi samodejno, ko vijak ni v pravem položaju. Nadzor hitrosti. Robustna glava "metal gear" zagotavlja vzdržljivost tudi zahtevnih storitev. Drywall vijak pištola prihaja z ? "(6.35mm) šesterokotnik orodje chuck. Brezstopenjsko stop globina zagotavlja konstantno globino vijačenja. Gumb za zaklepanje omogoča da nastavite funkcije za neprekinjeno delovanje, ki skupaj s samodejnim start-stop zobnikov zagotavlja hiter napredek na projektih, ki zahtevajo veliko vijačenje. Kavelj ki omogoča pritrditev na pas.

Tehnične specifikacije

TEŽA 1,65 KG
MOČ 500 W
ŠTEVILO VRTLJAJEV 0-2200 VRT/MIN
VRSTA IZVIJAČA ELEKTRIČNI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj