• Natisni

ELEKTRON. IN SIGNALNI EL. MODUL STIKALO/ZATEMN. UNIVERZAL BELO, RLC 0-300W,TOUCH,2M

Šifra izdelka: 1940827

Cena:
96,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
omogoča zatemnitev svetlobe kjerkoli, ne glede na tip sijalke ali žarnice. Upravljamo ga preko vgrajenih mikro-stikal. Vklop je neslišen, mehak in podaljšan, zato veliko prijazneje in počasneje zamenja temo s svetlobo. Touch postane v temi nežno tanka ambientalna lučka, nastavljiva v kar osmih barvnih odtenkih. Na voljo je izjemna izbira okvirjev - stroga in ostro izklesana linija LINE, zaobljena linija SOFT ali edinstvena linija PURE iz naravnih materialov, lesa, stekla in kovine.

  • Za vse vrste zatemnilnih sijalk in žarnic.
  • Z zatemnjevanjem zmanjšamo porabo energije.

Univerzalni elektronski zatemnilnik za vklop, izklop in zatemnjevanje vseh zatemnilnih žarnic in sijalk (klasične, halogenske, LED, CFL, ...) in nekaterih nezatemnilnih sijalk. - Samodejno zazna vrsto sijalke in temu prilagodi režim delovanja. - Z zatemnjevanjem se zmanjša poraba električne energije. - Funkcija mehkega zagona podaljša življenjsko dobo sijalk. - Upravljanje preko vgrajenih mikro-stikal. - Vgrajena spominska funkcija - ob izklopu si zapomni nivo zatemnitve. - Možna vezava do pet (5) dodatnih upravljalnih tipkal EM26. - Vezava z menjalnimi stikali ni možna. - Vgrajene zaščite pred kratkim stikom, pregrevanjem in preobremenitvijo. - Napajanje 230V~ 50Hz. - Vgrajena elegantna LED osvetlitev, z možnostjo nastavitev barve in jakosti. - Omogoča zamenjavo klasičnega stikala - dvožična vezava(1). - S trožično vezavo dosežemo polno funkcionalnost zatemnilnika(2). - Ustreza evropskim direktivam EN 60669-1 in EN 60669-2-1. - Vijačna pritrditev vodnikov 1.5 mm2 (maks. moment privitja vijakov 0,4 Nm).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj