• Natisni

ESTRIH MAPEI MAPECEM 20KG

Šifra izdelka: 2269139

Cena:
31,69 € /KOS
 
Cena za KG 1,5845 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Hitro vezoče in sušeče, specialno, hidravlično vezivo za izvedbo estrihov s kontroliranim krčenjem.

  • Za hitra popravila in obnove.
  • POHODNOST: po 2 - 3 urah.
  • PORABA: 3,5 - 4,5 kg/m2 za vsak cm.

Področje uporabe Izvedba veznih estrihov debeline od 10 do 40 mm (ob uporabi sprijemnega sloja iz mešanice Mapecem, Planicrete in voda v razmerju 2:1:1), estrihov na ločilni sloj in plavajočih estrihov na polietilensko folijo debeline nad 40 mm ter estrihov s talnim gretjem v notranjih in zunanjih prostorih. Ob pravilni izbiri agregata (pri debelinah nad 40 mm obvezna zrnavost od 0 do 8 mm), pravilnem razmerju voda/ vezivo in ustreznih klimatskih pogojih je estrih že po 3 - 4 urah primeren za oblaganje s ploščicami in izdelki iz kamna ter po 24 urah s tesnimi in na vlago občutljivimi talnimi oblogami (tekstil, PVC, guma, linolej, pluta, parketi in laminat). Mapecem je posebej primeren za hitra popravila in obnove. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 5°C do 35°C. MEŠALNO RAZMERJE: 350 ? 450 kg Mapecem-a na 1m3 agregata (zrnavost od 0 do 8 mm) in 80 - 160 litrov vode (odvisno od vsebnosti vlage v agregatu). ČAS MEŠANJA: 3 ? 4 minute strojno. KONSISTENCA MEŠANICE: plastična. ČAS UPORABE : 20 - 30 minut. POHODNOST: po 2 - 3 urah. ČAS PRED OBLAGANJEM S PLOŠČICAMI ALI IZDELKI IZ KAMNA: po 3 - 4 urah. ČAS PRED OBDELAVO Z LOPATICO (IZRAVNAVANJE): po 4 urah. VSEBNOST VLAGE PO 24 URAH: manj kot 2% (meritev po karbidni metodi s CM aparatom). TEMPERATURNA ODPORNOST: od -30°C do 90°C. SKLADIŠČENJE: 12 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru. PORABA: 3,5 - 4,5 kg/m2 za vsak cm debeline nanosa. PAKIRANJE: 20 kg vreče.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj