• Natisni

FILTER ZA VODO, TROJNI EKOM HIŠNI EKO TRIPLEX PRIKL. 19.05 MM V=405 MM

Šifra izdelka: 1573468

Cena:
230,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt. V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 50 mikronov in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Zadrži vse delce, ki so večji od 50 mikronov. V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra s 25 mcr filtracijo in preprečuje vstop vsem trdim delcem, ki so večji od 25 mcr. V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra CARBON BLOCK 5 mikronov, ki je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom, in hkrati zadrži vse trde delce, ki so večji od 5 mcr. Priporočena menjava vložkov je šest do dvanajst mesecev.

  • Celotni filtracijski sistem na enem mestu.
  • Preprosto vzdrževanje.
  • Obdelava vode brez uporabe kemičnih sredstev.

Če ima vaša voda vonj po kloru, je motno bele barve, v njej včasih zagledate plavajoče delce in po večjih nalivih oziroma neurjih voda postane obarvana (rjave barve), bo trojni filter za vodo EKO TRIPLEX prava rešitev za vas. Filter je sestavljen iz treh delov, kar omogoča maksimalno prečiščevanje vode. Voda bo pitna, brez okusa in vonja in pripravljena za uporabo. S filtrom boste zaščitili bojler, pipe, pralni stroj, wc-kotliček in cevovode.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj