• Natisni

FUGIRNA MASA MAPEI KERACOLOR PPN SIVA 25 KG

Šifra izdelka: 1708641

Cena:
22,89 € /KOS
 
Cena za KG 0,9156 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Pucolanska, hitrovezoča masa z izredno nizko vodovpojnostjo in visokimi mehanskimi trdnostmi za fuge širine od 5 do 30 mm, ki so podvržene težkim obremenitvam in intenzivnemu prometu.

  • Odlična obstojnost.
  • Lahka obdelavnost.

Področje uporabe: Keracolor PPN se uporablja kot fugirna masa z izredno nizko vodovpojnostjo in visokimi mehanskimi trdnostmi za fugiranje tlakovanih površin, po katerih poteka intenziven promet kot so: - povozna dvorišča, izpostavljena prevozu zelo težkih tovorov; - ulice in trgi, ki so izpostavljeni vremenskim neprilikam in visokim obremenitvam javnega prometa (vozišča za avtobuse, tovornjake, krožišča,itd.); - javne pešpoti; - parkirna mesta, javni dovozi, garaže. TEHNIČNI PODATKI: V skladu s standardi: - EN 13888 kot CG2 - ISO 13007-3 kot CG2WAF PODATKI O IZDELKU: Oblika sestave: prah Barva: siva Specifična teža: 1,60 kg/dm? Trdi ostanek: 100 % Skladiščenje: 12 mesecev v originalni embalaži in suhem prostoru Škodljivost za zdravje po EC 1999/45: dražilno Zaradi vsebnosti cementa lahko v stiku z znojem ali ostalimi telesnimi tekočinami povzroči alkalno reakcijo, ki lahko povzroči draženje kože in oči. Uporabljajte zaščitne rokavice in očala. Nadaljnje informacije najdete v varnostnem listu. Carinska tarifa: 3824 50 90 PODATKI O UPORABI (pri 23°C in 50% rel.zračni vlagi): Mešalno razmerje: 100 delov (utežnih) Keracolor-ja PPN s 14-16 deli vode (25 kg Keracolor-ja PPN z 3,5-4 l vode) Izgled mešanice: tekoča pasta Specifična teža mešanice: 1,90 kg/dm? Čas uporabe mešanice: 20 minut Priporočena temperatura za delo: od +5°C do +25°C Pohodnost: po 6 urah Obremenitev: po 3 dneh za lahko do zmerno obremenitev, po 7 dneh za intenzivni promet in težke obremenitve. Poraba: odvisna od širine in globine fuge ter velikosti kock ali plošč. Pakiranje: 25 kg vreča
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj