• Natisni

GARNITURA NOŽEV ROSMARINO ECO-CERAMIC 15.2 CM IN 7.5 CM

Šifra izdelka: 2324824

Cena:
18,99 € /GRN
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  GRN
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
4-delni set (2 noža + 2 zaščitna tulca?)So zelo lahki, z njimi boste tako enostavneje in lažje rokovali.Iz zelo obstojne in trdne keramike.Kar 10 x dlje obdržijo ostrino kot običajni noži.Sol, kisline in sokovi, ki hitro prizadenejo običajne nože, jim ne pridejo do živega.Prijazni zdravju, saj ne rjavijo.Ne prevzamejo vonjav in okusa živil, jih ne mešajo ter ne prenašajo na drugo hrano.Enostavno čiščenje.

Keramični noži Rosmarino Eco-ceramic so narejeni iz zelo obstojne in trdne keramike. Rezilo je izdelano iz cirkonijevega oksida, snovi, ki je trdna kot diamant. Odlikuje jih čudovit dizajn in visokokakovostni ročaji prijetne in lepe rdeče barve. S keramičnimi noži Rosmarino bo rezanje mesa brez kosti, zelenjave, sadja in kruha pravo veselje, saj so izjemno ostri, njihova ostrina pa zaradi izjemnih lastnosti posebne keramike kar traja in traja. Peresno lahki: Keramični noži Rosmarino so tanki in zelo lahki, precej lažji kot običajni noži. Z njimi boste enostavneje in lažje rokovali, saj boste vso energijo preusmerili v pripravo hrane, s tem pa boste učinkovitejši in hitrejši. Čiščenje: Keramični noži Rosmarino so zelo enostavni za čiščenje, njihovo vzdrževanje pa je sila preprosto. Odporni so na rjo. Sol, kisline in sokovi, ki hitro prizadenejo običajne nože, jim ne pridejo do živega. Te snovi na običajnih nožih povzročajo madeže, ki jih je težko očistiti, pri keramičnih nožih Rosmarino pa teh težav ne boste imeli. Nože boste lahko preprosto očistili le pod tekočo vodo in z malo detergenta. Trajnost: Keramični noži Rosmarino so izjemno trdni in ostri, njihova ostrina pa se ne slabša hitro kot pri navadnih nožih. Zato je trajnost nožev Rosmarino Eco-ceramic precej daljša kot ste je bili vajeni pri običajnih nožih. Rosmarino Eco-ceramic noži ne postanejo hitro topi, prav tako so keramični noži precej bolj vzdržljivi kot navadni, zato so idealna izbira za vse, ki nožev ne brusite radi, a boste temu navkljub imeli zmeraj ostre nože pri roki in z njimi preprosto in učinkovito rezali zelenjavo, meso in kruh. Prav tako ne zarjavijo, kar še pripomore k njihovi trajnosti. Izjemna trdota: Keramični noži Rosmarino Eco-ceramic so iz materiala, trdnega kot diamant. Zaradi izjemne trdote ostajajo izjemno ostri. Sama ostrina pa je pri nožu vedno zaželena, saj boste tako konstantno učinkovito, uspešno in hitro pripravljali zdravo hrano, ne da bi pri tem pogosto morali brusiti svoje nože. Ostrina: Keramični noži Rosmarino Eco-ceramic kar 10x dlje obdržijo ostrino kot običajni noži. Rezanje in sekljanje bo tako prava poezija, saj boste hrano pripravili hitro in enostavno. Nič ni bolj neprijetno kot topi noži, ko morate hitro pripraviti dober in zdrav obrok za vašo družino. Zdravje: Keramični noži Rosmarino Eco-ceramic so zelo prijazni zdravju, saj ne rjavijo, s tem pa izničite možnost zaužitja za zdravje škodljive rje, ki pri običajnih kovinskih nožih lahko pride v stik z živilom. Z razliko od običajnih nožev nase ne vežejo kovinskih ionov oz. jih ne vnašajo na hrano, ki jo potem užijete. Brez okusa in vonjav živil. Keramični noži Rosmarino se ne navzamejo vonjav in okusa živil in jih ne mešajo ter ne prenašajo na drugo hrano. Zato boste lahko z istim nožem preprosto rezali ali sekljali različne vrste hrane, ne da bi se jabolka navzela vonja česna ali čebule, če boste uporabili isti nož.

Tehnične specifikacije

VRSTA NOŽA/REZILA GARNITURA
MATERIAL KERAMIKA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj