• Natisni

Ekološka tehnologija

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Čistilne naprave

Greznice

Rezevoarji za deževnico

Rezervoarji za pitno vodo

Dodatna oprema

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 52
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 52
1 2 3 4 5

Ekološka tehnologija

Ekološka ozaveščenost gre z roko v roki s prihranitvijo stroškov. Poleg ločevanja odpadkov lahko v lastnem gospodinjstvu še z drugimi ukrepi pripomorete k varovanju okolja. V Merkurjevi ponudbi spodbujamo inovativne ekološke izdelke in k uporabi spodbujamo tudi vas. Ponujamo rezervoarje za deževnico, rezervoarje za pitno vodo, greznice in čistilne naprave.

Če kupujete čistilno napravo, boste v Merkurju našli manjše naprave za gospodinjstva s 4-6 osebami, pa tudi večje čistilne naprave, ki so primerne za stanovanjske bloke in enote. Čistilne naprave čistijo odpadno vodo iz gospodinjstev, njihove konstrukcije pa omogočajo globoke vkope in dobro vzdržljivost pri visokih podtalnih vodah. Čistilne naprave lahko enostavno vgradite, pri delovanju pa ne porabijo veliko elektrike ter ne povzročajo hrupa.

Če želite privarčevati vodo, to storite na račun zbiranja deževnice z rezervoarjem za zbiranje deževnice. Cisterne lahko zakopljete v zemljo, primerne pa so tudi za gospodinjstva brez vodovoda. V njih lahko poleg deževnice shranjujemo tudi pitno ali izvirsko vodo. Z zbiralniki boste zmanjšali porabo vode iz vodovoda in privarčevali pri stroških komunalnih storitev. Če uporabljate rezervoarje deževnice, si boste nabrali lastno zalogo vode za zalivanje v sušnih mesecih.

Z uporabo zbiralnikov vode boste prispevali k varovanju okolja, saj boste zmanjšali porabo pitne vode. Rezervoarji so primerni za shranjevanje vode in živili, izdelani pa so iz ekološko razgradljivih materialov. Z zbrano deževnico in odpadnimi vodami lahko privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi, primerna pa je za pranje avtomobilov, oblačil, zalivanje vrtov in splakovanje stranišč.

V ponudbi so na voljo tudi greznice, ki so namenjene za fekalne odpadne vode, uporabljate pa jih pri novogradnjah oz. prilagoditvah obstoječih zgradb.

Za ekološko ozaveščena gospodinjstva ne pozabite na dodatno opremo, ki bo olajšala uporabo okoljevarstvenih naprav – rezervoarjev, čistilnih naprav in greznic. V Merkurjevi ponudbi so jaški, vrtni kompleti in filtri.

Če potrebujete dodatno pomoč pri odločitvi o ekološki tehnologiji, preberite Merkurjeve nasvete

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 7420 € 0 € do 7420 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. APLAST (14)
  2. ROTO (33)
  3. ZAGOŽEN (5)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.