• Natisni

Les za gradnjo in dodatki

Stopniščni elementi

Lesne zveze

Lepljene plošče

Balkonski elementi

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Les za gradnjo in dodatki

Želite svoj dom opremiti z lesenimi elementi? Les je eden izmed največkrat uporabljenih materialov, saj je enostaven za obdelavo in cenovno ugoden. Z njim lahko oblikujemo različne oblike, hkrati pa lahko dobimo zelo sodoben in domač izgled.

Imate veliko lesa, pa ne veste kako bi se z njegovo obdelavo lotili? Potem vam predlagamo, da si ogledate naše nasvete in zagotovo boste med njimi našli informacije, ki jih do sedaj niste poznali. Naj vam naši triki pomagajo enostavno priti do odličnih rešitev!

S pomočjo lepljenih plošč lahko izdelate marsikateri izdelek in z njim opremite vaš dom. Če imate malo ustvarjalne in mojstrske žilice, potem vam predlagamo, da si sami naredite omare za shranjevanje bodisi oblačil, bodisi knjig ali drugih stvari. Njihova prednost pa je, da jih lahko tudi pobarvate po lastnih željah, da bodo le najbolje pasale izbranemu prostoru. Tako nikoli več ne boste imeli težav z neustreznimi dimenzijami pohištva, saj bo to pohištvo narejeno točno po meri.

Največkrat les srečamo na balkonskih ograjah. Da te le niso tako dolgočasne iz samih ravnih desk, vam ponujamo širok nabor oblikovanih in zanimivih desk. Nekatere lahko uporabite vertikalno, druge pa horizontalno.

Poleg lesenih se lahko odločite tudi za PVC deske, katere lahko razvrstite tako vertikalno kot tudi horizontalno.

Tudi stopniščni elementi v leseni izvedbi se lepo podajo v domove. Kombinirajte jih z aluminijastimi nosilci in dobili boste prav modern izgled ob sodobno oblikovanem stopnišču.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 38 € 0 € do 38 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGLES (1)
 2. CORTINAPLAST (19)
 3. EGOLES (5)
 4. JEWE (25)
 5. L EGOLES (10)
 6. MQ (8)
 7. SCHWEIGHOFER (22)
 8. VORMANN (56)
 9. ŽELEZNINA (17)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.