• Natisni

Stavbno pohištvo

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Okna

Strešna okna

Notranja vrata

Vhodna vrata

Stopnice

Podboji

Okenske police

Okenska senčila, žaluzije, roloji

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1005
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1005
1 2 3 4 5

Stavbno pohištvo

Vsak dom, tako stanovanje kot hiša, je sestavljen iz številnega stavbnega pohištva. Mednje štejemo okna, strešna okna, notranja in vhodna vrata, stopnice, podboje, okenske police in senčila, žaluzije ter roloje. Stavbno pohištvo lahko izgled vašega domovanja dopolni in se lepo poveže s samimi prostori, ob nepravilni izbiri, pa lahko izgled prostora tudi uniči.

Danes proizvajalci stavbnega pohištva omogočajo že številne barvne kombinacije kot tudi širok izbor materialov. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti, zato pretuhtajte kaj vam je bolj všeč in izberite ustrezne stavbne elemente za vaš dom.

Odločite se lahko za kvadratna ali pravokotna okna standardnih dimenzij oz. po naročilu. Imate rajši naravni izgled? Potem se odločite za lesena okna v naravni barvi, katera samo premažete z lakom in poskrbite za ustrezno zaščito. Za bolj sodoben in čist videz pa izberite PVC okno. Našli pa boste tudi širok izbor strešnih oken.

Okno opremite še z okensko polico, nanjo postavite lepe cvetoče rože in poskrbite za lep razgled iz vašega doma. Vsakemu oknu po navadi dodamo še ustrezna okenska senčila, žaluzije ali roloje. Izberite ustrezno barvo ali zanimiv vzorec, ki bo popestril posamezen prostor. Za namestitev senčil boste potrebovali tudi posebej oblikovane tračnice ali karnise, na katere boste lahko obesili senčila.

Kaj bi dom brez vrat? Vsaka hiša ali stanovanje potrebujeta vsaj vhodna vrata. Z nakupom dovolj kvalitetnih vrat, boste ustrezno zavarovali tudi svoje imetje. Danes proizvajalci poskušajo narediti čim bolj varna vrata, ki v večini primerov delujejo protivlomno. Izberite ustrezno barvo za vaš dom. Odločite se lahko za klasična enobarvna vrata, vrata z številnimi steklenimi elementi in reliefnimi efekti. Posebno oblikovana vrata pa so za stanovanja v bloku. Ta imajo tudi kukalo.

Opremite svoj dom še z ustreznimi stopnicami. Odločite se lahko za ravne ali krožne stopnice. Med seboj se razlikujejo tudi po številu stopnic, ki jih imajo. Izberite ustrezne za vaš dom, tako da vam bodo le te zasedle najmanj prostora. Poskrbite tudi, da ne bodo preveč strme, saj je hoja po njih tako veliko bolj nevarna.

Preglejte še naše nasvete o gradnji, kjer boste našli tudi nasvete o stavbnem pohištvu. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo pomagale pri prenovi ali novogradnji.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2333 € 0 € do 2333 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AJM (12)
 2. ARCONT IP (4)
 3. ARKE (29)
 4. BIVA (8)
 5. CANDO (30)
 6. DOPLAST (65)
 7. ENTERAG (6)
 8. FONTANOT (14)
 9. GLIN (71)
 10. HUNGARIA KARNIS (286)
 11. JEWE (2)
 12. LESNA (166)
 13. LIP (89)
 14. LOŽ METALPRES (29)
 15. MARMOR (32)
 16. MQ (76)
 17. NOVOFERM (19)
 18. PRIME55 (12)
 19. QUICK (22)
 20. SIBAU (12)
 21. VELUX (21)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.